+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Senior HR Interim Professional Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rvdb

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Rvdb

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Senior HR Professional met veel ervaring, zoek je misschien naar nieuwe kansen. Bij ons kun je je HR-kennis verder ontwikkelen door tijdelijke opdrachten uit te voeren. Zo ontdek je waar je het beste past. We bieden speciale trainingen, een groot netwerk en de kans om met andere professionals te praten en van elkaar te leren. Je kunt kiezen tussen een vast salaris of een salaris dat afhangt van je omzet. We helpen je graag de beste keuze te maken. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Als Senior HR Professional heb je al meerdere jaren strategische werkervaring op het gebied van HR. Misschien voel je hierdoor extra druk om dé juiste keuze te maken voor jouw vervolgstap. Wat voor rol wil ik bekleden en in welke omgeving? Wil je meer tijd maken voor je persoonlijke ontwikkeling? Of misschien droom je over interimmen maar vind je de stap naar zzp'en nog te groot.
 
Bij ons ben je aan het juiste adres om jouw expertise in HR verder uit te bouwen door verschillende opdrachten uit te voeren bij onze opdrachtgevers. Je vliegt als 'interimmer' tijdelijk in en komt tot de ontdekking in welke rol en welke omgeving jij floreert. Tegelijkertijd stimuleren wij jouw ontwikkeling met ons op maat gemaakte trainingsaanbod, profiteer je van ons enorme netwerk van meer dan 6500 opdrachtgevers én sluit je je aan bij een gelijkgestemde groep professionals voor sparring, het delen van kennis en ervaringen en gezelligheid.  Zo sta je er nooit alleen voor en ben je echt onderdeel van een organisatie. 

Vast- of omzetafhankelijk salaris?
Bij Rvdb bieden wetwee interim constructies waar jij uit kan kiezen: één met een vast salaris en één met een omzetafhankelijk salaris (vergelijkbaar met een midlance constructie). De verschillen hebben we uiteengezet en kan je vinden op deze pagina
 
Uiteraard gaan we graag met je in gesprek over de constructie die het beste bij jouw wensen en behoeften past. Onze Corporate Recruitment Lead, Roos Poorte, leert je graag kennen om je mee te nemen in de mogelijkheden!
 



Gevraagd

Wat we vragen
•    Minimaal zes jaar fulltime relevante werkervaring als HR professional op tactisch/strategisch niveau; 
•    je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
•    je maakt graag impact en gelooft in onze sociale missie; 
•    je hebt een flexibele houding en open blik. Hiermee maak jij van elke opdracht een succes!
 



Bedrijfsomschrijving

Rvdb is al 30 jaar een HR dienstverlener met ruim 140 betrokken collega’s. We zijn een social enterprise in wording, een snel bewegende organisatie waar HR niet slechts een ondersteunende functie heeft, maar een integraal onderdeel vormt van onze bedrijfsstrategie. Als voorloper in ons vakgebied streven we voortdurend naar innovatie en een cultuur die gedreven wordt door 'Human Experience' (HX). We geloven in het creëren van een werkomgeving waarin mensen gedijen, zich ontwikkelen en bijdragen aan het succes van onze organisatie én die van onze klanten. Onze kernwaarden van Rvdb zijn: Trust, Ownership, Progress en Together.
 
Talentontwikkeling is wat ons onderscheid van andere HR bureaus en wat zowel de klant als onszelf gelukkiger maakt. We zorgen ervoor dat HR professionals met wie wij werken en met wie wij in contact zijn telkens verder kunnen. Dit doen we vanuit een thuisbasis waarin iedereen zichzelf kan zijn. Collega’s luisteren oprecht naar elkaars verhalen, lunchen graag samen aan de keukentafel en delen een positieve energie en een gezonde dosis humor.

Wij hebben twee vestigingen die kunnen dienen als 'thuisbasis', één in Amsterdam en één in Eindhoven. Je bent vrij om vanuit beiden kantoren te werken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in