+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Ergotherapeut WMO Advies Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchpartner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Adviseur zorgindicaties met expertise in het bewegingsapparaat, bied je als ergotherapeut WMO advies een cruciale bijdrage aan het zelfstandig functioneren van cliënten in hun vertrouwde omgeving. Deze ambulante rol in regio Amsterdam omvat het bezoeken van cliënten thuis, waarbij je soms ook verder reist. Je werkt aan diverse casussen binnen het domein van de WMO, Wlz en PgB, en staat direct in contact met cliënten om maatwerk te leveren. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij als Ergotherapeut graag maatschappelijk betrokken en werk je graag zelfstandig? Dan zoeken wij jou. Wij zoeken een Adviseur zorgindicaties met kennis van het bewegingsapparaat. Je bent ambulant werkzaam in regio Amsterdam waar je de clienten thuis bezoekt. Soms word je ook gevraagd om verder te reizen. 

Hoe ziet jouw werkdag als ergotherapeut WMO advies bij onze opdrachtgever er ongeveer uit? Dat is heel verschillend, maar alle casussen zijn gericht op het leveren van de juiste zorg, vallende onder onder andere de Wet Maatschappelijk Ondersteuning (WMO) maar ook Wet Langdurige Zorg (Wlz) en Persoonsgebonden budget (PgB). Je bent als ergotherapeut WMO advies nauw betrokken bij de intake met een client, je geeft advies, vraagt door waar nodig en rapporteert over passende zorg. 

Het is een zelfstandige, ambulante functie gericht op wonen, vervoersmiddelen en maatwerk leveren. Een veelzijdige baan waar je nauw contact hebt met cliënten. 

Na het volgen van een gedegen inwerkprogramma, ga je zelfstandig aan de slag. In deze veelzijdige baan ben je in kantoortijd werkzaam om een inschatting te maken over:

  • Inventariseren van de huidige medische situatie van cliënten, doorvragen over de persoonlijke omstandigheden;
  • Wordt de juiste zorg geleverd of zijn er aanpassingen nodig: 
  • Zijn cliënten op de hoogte van de laatste wettelijke regels?


Gevraagd

Voor onze opdrachtgever is het van belang dat je kennis hebt van het bewegingsapparaat. Werkervaring als ergotherapeut is een mooie achtergrond voor deze functie. Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond. 

Je leert hier alle kaders van de sociale wetgeving en je krijgt een zelfstandige functie.



Aanbod

De mogelijkheid werkzaamheden flexibel in te delen. Onze opdrachtgever biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een passende reiskostenvergoeding. En bij onze opdrachtgever zijn er veel mogelijkheden voor verdere scholing.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een van de grootste dienstverleners op het gebied van medische advisering, en staat daarmee midden in de maatschappij.De medewerkers van deze organisatie staan dicht bij de burgers, maatschappelijk kwesties zijn aan de orde van de dag. Met je collega's spar je over complexe casussen en kom je gezamenlijk tot een oplossing. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in