+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Aangiftemedewerker | Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Five Finance Recruitment

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.167 p/m

Vacature in het kort

Wij, een bedrijf dat gespecialiseerd is in belastingaangiften en administratie, groeit snel en zoekt een nieuwe collega. Als belastingaangiftemedewerker speel je een belangrijke rol. Je werkt samen met een team, verwerkt belastingaangiften, doet administratieve taken en beheert de aangifteadministratie. Ook praat je met klanten en externe partijen. Jouw ideeën helpen het bedrijf beter te worden. Dit is jouw kans om bij te dragen aan de groei van een dynamisch bedrijf. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Onze opdrachtgever is een bedrijf gespecialiseerd in het verwerken van belastingaangiften en het afhandelen van administratieve taken. Het bedrijf is volop in beweging en groeit snel, daarom zijn ze op zoek naar een enthousiaste en gedreven belastingaangiftemedewerker om hun team te versterken. Wat ga je doen?
Als belastingaangiftemedewerker ben je een sleutelspeler in het bedrijf en werk je nauw samen met je collega's. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van belastingaangiften, het afhandelen van administratieve taken en het beheren van de belastingaangifteadministratie. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor klanten en externe partijen en handel je de bijbehorende correspondentie af.
Je draagt bij aan continue verbetering: je draagt bij aan de verbetering van diensten en processen door feedback te geven en ideeën aan te dragen.


Gevraagd

Eisen
Wat wordt er van jou verwacht?
  • Je hebt een opleiding afgerond in een administratieve richting.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als belastingaangiftemedewerker.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.
  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving.


Aanbod

Aanbod
Wat krijg jij ervoor terug?
  • Een competitief salaris tot €50.000 per jaar, afgestemd op jouw ervaring en expertise.
  • Een uitdagende rol met volop kansen voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei.
  • Werken in een levendig en samenwerkend team in een gastvrije en ontspannen werkomgeving.
  • Toegang tot uitgebreide trainingsprogramma's en voortdurende ondersteuning om je vaardigheden en expertise te verbeteren.
  • De kans om te werken met de nieuwste technologieën en innovatieve systemen, waardoor je voorop blijft lopen in je vakgebied.


Bedrijfsomschrijving

Bij deze opdrachtgever krijg je dezelfde hoogwaardige service als bij grotere kantoren, maar dan op kleinere schaal. Dit betekent dat er een belastingteam van 10 collega's is, met veel aandacht voor technische en praktijkgerichte training. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om te overleggen met collega's, iets wat zeldzaam is bij relatief kleine kantoren. Bovendien zijn er echt korte communicatielijnen, uitstekende samenwerking met meer dan 20 collega-accountants die graag belastingtaken overdragen aan het belastingteam, veel klantcontact indien gewenst, en een gevarieerde klantenkring, waardoor je te maken krijgt met een breed scala aan onderwerpen. Herken jij jezelf in deze vacature? Aarzel dan niet om te solliciteren! Jij bent een waardevolle toevoeging aan het team! Meer informatie? Yeraldin GuzmanRecruitment Consultant Tax & AccountancyTel: 020-8502299Of mail je CV naar [email protected] Location: Amsterdam
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in