+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Startersfunctie als Productie Planner bij een snelgroeiend bedrijf in de Foodsector Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StartersMatch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

Duik in de foodsector bij een snelgroeiend bedrijf dat zich toelegt op verse sappen en smoothies. Als Productie Planner speel je een sleutelrol in het efficiënt inplannen van werkprocessen en draag je bij aan een optimale levering van producten. Je werkt samen in een jong, energiek team, waar je de ruimte krijgt voor persoonlijke groei en het aandragen van innovatieve ideeën. Geniet van een informele werksfeer en de mogelijkheid tot onregelmatigheidstoeslagen. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een startersfunctie als Productie Planner? Heb jij (bijna) een HBO/WO diploma in de richting van Bedrijfskunde, Logistiek of een vergelijkbare opleiding? Krijg jij energie van het zo efficiënt mogelijk inplannen van het werkproces? Dan is dit snelgroeiende bedrijf in de foodsector op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
Deze organisatie is actief op het gebied van het produceren van verse vruchten- en groentesappen en smoothies. Daarbij richten zij zich op de (inter-)nationale markt. Zo leveren zij producten in Nederland en Europa. Met inmiddels c.a. 200 medewerkers is deze organisatie een dynamisch en snelgroeiende speler binnen de foodsector. Bij deze organisatie houden zij zich bezig met het gehele proces van ontwikkeling tot de levering. Waarbij zij producten leveren aan retailers, foodservice en contract manufacturing partners. Je kan hierbij denken aan een samenwerking met de supermarktketen Albert Heijn. Betreffende de sfeer is het een informele, gezellige werksfeer. Verder bestaat het team uit een jong, energiek en gedreven team. Als laatste, je krijgt de mogelijkheid om zelf innovatieve ideeën aan te leveren. Persoonlijke ambitie en groei zijn net zo belangrijk. Er zijn dan ook genoeg doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je doen?
Als Productie Planner krijg je bij dit dynamisch snelgroeiende bedrijf een interessant en gevarieerd takenpakket. Zo zal jij verantwoordelijk zijn voor het efficiënt inplannen van het werkproces. Je zal werkzaam zijn binnen het team Planning & Demand. Daarbij is het belangrijk dat jij de planning maakt voor zowel kort als lang houdbare sappen. Jij zorgt er voor dat de producten perfect de deur uit gaan. Daarnaast houdt jij je ook bezig met het verder ontwikkelen van bestaande en nieuwe planningssystemen. Verder bepaal jij hoe je de voorraadniveaus zo optimaal mogelijk kan benutten. Ook zal je nauw gaan samenwerken met de teams van Productie, Technische Dienst, Kwaliteit, Inkoop, Sales en Productontwikkeling. Verder is het belangrijk dat je naar klanten altijd een betrouwbare levertijd terugkoppelt. De klant staat namelijk centraal bij deze organisatie. Ten slotte, je zult te maken hebben met wisselende werktijden. De werktijden lopen van 4 uur ‘s nachts tot 7 uur ‘s avonds. Ook zal je af en toe op zaterdag en zondag een dienst moeten werken. Deze organisatie komt daarbij de medewerkers tegemoet door een onregelmatigheidstoeslag bovenop je basissalaris. Op basis van jouw ervaring/opleidingsniveau is de salarisindicatie voor deze functie tussen de € 2900,- en € 3800,- bruto per maand.

Vereisten
  • Je bent analytisch;
  • Je bent klantgericht;
  • Je bent stressbestendig;
  • Ervaring met ERP systemen en scheduling tools is een pré (bijv. vanuit een stage);
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt (bijna) een HBO/WO diploma in de richting van Bedrijfskunde, Logistiek of een vergelijkbare opleiding. 
Je kan per direct beginnen aan deze functie.
Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StartersMatch via .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in