+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Startersfunctie als Allround Servicemonteur bij een Snelgroeiend Bedrijf in de Foodsector Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StartersMatch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

Dit snelgroeiende bedrijf in de foodsector zoekt een Allround Servicemonteur. Je gaat werken met verse sappen en smoothies, in een team dat productie tot levering verzorgt. Er is veel ruimte voor jouw ideeën en groei. Je lost storingen op en zorgt voor onderhoud aan machines. Het is een omgeving met nieuwe technieken. Je werkt in een ploegendienst. Dit is jouw kans om in een jong en energiek team te werken en je technische vaardigheden te gebruiken.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij (bijna) een MBO4 diploma in de richting van Mechatronica of een vergelijkbare technische opleiding? Of ben je op zoek naar een (BBL) opleidingstraject? Krijg je energie van een technisch uitdagende omgeving met veel nieuwe technieken? Dan is dit snelgroeiende bedrijf in de foodsector op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
Deze organisatie is actief op het gebied van het produceren van verse vruchten- en groentesappen en smoothies. Daarbij richten zij zich op de (inter-)nationale markt. Zo leveren zij producten in Nederland en Europa. Met inmiddels c.a. 200 medewerkers is deze organisatie een dynamisch en snelgroeiende speler binnen de foodsector. Bij deze organisatie houden zij zich bezig met het gehele proces van ontwikkeling tot de levering. Waarbij zij producten leveren aan retailers, foodservice en contract manufacturing partners. Je kan hierbij denken aan een samenwerking met de supermarktketen Albert Heijn. Betreffende de sfeer is het een informele, gezellige werksfeer. Verder bestaat het team uit een jong, energiek en gedreven team. Als laatste, je krijgt de mogelijkheid om zelf innovatieve ideeën aan te leveren. Persoonlijke ambitie en groei zijn net zo belangrijk. Er zijn dan ook genoeg doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je doen?
Als Allround Servicemonteur krijg je bij dit dynamisch snelgroeiende bedrijf een interessant en gevarieerd takenpakket. Zo zal jij samen met jouw collega's verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van het onderhoud en oplossen van storingen in de organisatie. Op het gebied van elektrotechnisch en mechanisch zorg jij ervoor dat alle storingen verholpen worden. Daarnaast houd jij je ook bezig met het preventief en correctief onderhoud aan de machines en installaties. Je zal werkzaam zijn in een vroeg/laat ploegenrooster van 7 dagen per week. Verder krijg je bij deze organisatie ook de mogelijkheid om jouw verbetervoorstellen aan te leveren om uiteindelijk de machines te verbeteren. Op basis van jouw ervaring/opleidingsniveau is de salarisindicatie voor deze functie tussen de € 2.900,- en € 3.800,- bruto per maand.

Vereisten
  • Je bent flexibel;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt eventueel ervaring met werken aan PLC gestuurde installatie;
  • Je hebt (bijna) een MBO4 diploma in de richting van Mechatronica of een vergelijkbare opleiding.
Je kan per direct beginnen aan deze functie.
Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StartersMatch via .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in