+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

KPT-er | Tandprotheticus | regio Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rovidam

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Rovidam

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 p/m

Vacature in het kort

Voor een prachtige mondzorgorganisatie die zich inzet voor kwetsbare doelgroepen, zoeken we een ervaren en betrokken KPT-er of Tandprotheticus. Het unieke aan deze rol is de mogelijkheid om het techniekwerk in je eigen lab te verrichten. Je werkt in een hecht team dat patiënten bezoekt op diverse locaties. Deze functie biedt veel vrijheid en de kans om echt het verschil te maken in het leven van anderen. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Voor een prachtige mondzorgorganisatie zijn wij op zoek naar een ervaren en betrokken KPT-er of Tandprotheticus. Wil jij graag het techniekwerk in je eigen lab verrichten? Geen probleem, dan kan bij deze organisatie! 


Met aandacht en betrokkenheid werkt deze organisatie voor kwetsbare doelgroepen!

Voor een prachtige mondzorgorganisatie zijn wij op zoek naar een ervaren en betrokken KPT-er of Tandprotheticus. Deze organisatie maakt mondzorg bereikbaar voor kwetsbare patiënten. Het behandelteam bezoekt patiënten op de locatie van een woonzorginstelling, thuis of op de praktijk. Je werkt intensief met elkaar als collega's samen, omdat de patiënten in deze kwetsbare doelgroepen wat meer begeleiding en aandacht nodig hebben dan in een reguliere praktijk. Op locatie wordt er een ruimte klaargemaakt als behandelkamer waarin je de patiënten ontvangt. Het techniekwerk kan eventueel in een eigen lab gemaakt worden.


Daarom Rovidam!

Rovidam Mondzorgbanen heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling in de tandtechnische sector.


Maak iedere dag het verschil!

Je bent een afgestudeerde Tandprotheticus | KPT-er en hebt reeds relevante werkervaring opgedaan. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bent communicatief vaardig. Je bent patiëntvriendelijk en weet de wensen en zorgvragen van de patiënt goed te vertalen. Je kan goed samenwerken met je collega's en weet deze ook op een prettige manier aan te sturen. Als ervaren Tandprotheticus | KPT-er  ben je in staat om zelfstandig volledige gebitsprotheses en implantaatprotheses bij patiënten aan te meten en te plaatsen. Je vervaardigt de protheses zelf en werkt daarbij eventueel samen met de betrokken tandarts. Ook ben je in staat om complexe werkstukken zelf te vervaardigen.

Daarnaast is het belangrijk gezien de doelgroep dat je in staat bent om op een rustige en heldere manier patiënten te begeleiden en te informeren over de gang van zaken.


Kun jij je vinden in onderstaande: 

Je hebt een afgeronde opleiding voor Tandprotheticus of Specialisatie Prothese Technicus;
Daarnaast heb je eventueel de opleiding Klinisch Prothese Technicus gevolgd;
Je hebt ervaring met prothese werkzaamheden;
Je hebt affiniteit met kwetsbare doelgroepen;
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Je beschikt over precisie en nauwkeurigheid;
Je bent beschikbaar voor 2 dagen in de week.


Hier krijg je volop vrijheid en kun je techniekwerk in eigen beheer doen!

Vind jij het leuk om je communicatieve en sociale vaardigheden te gebruiken in je dagelijkse werk en eigen verantwoordelijkheid te dragen voor het juiste prothesewerk voor patiënten? Dan bieden wij jou een zeer zelfstandige functie in een inspirerende werkomgeving, omringt met gezellige en betrokken collega's.

Het is mogelijk om in loondienstverband te werken of op ZZP-basis. Ook is het mogelijk om het techniekwerk in eigen beheer te vervaardigen. 


Meer weten? 

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie: 

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. / 06-13341524

Ref: 20358

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in