+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Andijk.

Montage medewerker monteur technicus high tech voedselmachines schoon werk Andijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Automotion Systems

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • BBL / Stage / Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben je benieuwd wat er allemaal gebeurt met kaas, koek, vlees en fruit voor het in de supermarkt ligt? Vind je het leuk om betrokken te zijn bij de bouw of ontwikkeling van machines hiervoor?

Automotion ontwikkelt al meer dan 20 jaar geavanceerde machines voor kaas, koek, vlees en fruit en maakt machines voor de grote producenten zoals Friesland Campina, Bolletje, Verkade, Aware, Group of Butchers, Stegeman en Terbeke en vele andere voedsel producenten in Nederland en Europa.

Het gaat hier om geavanceerde machines met computertechniek, vele servo systemen en vision systemen om voedsel producten te verplaatsen of te verdraaien zowel 2 dimensionaal als 3 dimensionaal zodat mensenhanden bespaard blijven. Dit kan zowel met robots als met geavanceerde 3 dimensionale band systemen werken, beide worden gebruikt en geheel zelf ontwikkeld voor hoge snelheden. Veel producten in de supermarkt worden op of in een traytje verpakt zoals kaas, vlees, vis, koek en fruit en groenten. Automotion maakt dit soort machines die dat automatisch doen waar heel veel techniek bij komt kijken.

Alles wordt in Andijk gemaakt. We gebruiken conventionele en ca 15 CNC frees en draaimachines tot 7 assig, watersnijder, kantbank, parelstraal cabine en vele andere machines om de voedsel machines te bouwen en ontwikkelen. Er worden zowel automatische plaat afbraammachines als diverse trommel ontbraam machines gebruikt om het ontbraamwerk zo veel mogelijk automatisch te doen. We gebruiken 2D CAD software om elektrische schemas te maken en geavanceerde 3D CAD software om de machines te ontwikkelen. Binnen het 3D cad systeem Solidworks is een applicatie ontwikkeld door Automotion waardoor het ontwerpen vele malen sneller gaat dan in Solidworks alleen. Ook worden veel overbodige muisclicken en muisbewegingen voorkomen zodat je je kunt concentreren op het werk.
Bij Automotion zie je een machine geheel zelf ontwikkeld en gemaakt groeien tot een eindproduct wat vaak boeiender is dan slechts een klein deel van een machine te bouwen.

Er is heden een vacature voor een montage medewerker. Het gaat hier om geavanceerde machines uit roestvrijstaal met computertechniek en vision systemen.
Als U al veel ervaring heeft voor deze vacature dan is het de moeite waard om eens te informeren of wij U een hoger salaris kunnen bieden.

Het werk is licht, schoon en ambachtelijk. Wij bouwen geen grote series en ontwikkelen steeds weer nieuwe machines. Er is ruimte voor opleiding en doorscholing.

Als je het leuk vind bij de bouw, fabricage, service van dit soort machines betrokken te raken, dan horen we graag van je. Enige jaren ervaring of een sterke affiniteit met techniek is wel gewenst.

Zie website www punt automotion punt nl en het youtube kanaal met wat we maken.
Zoek op youtube inlining 120 om een voorbeeld van een machine te zien.
Of bel 06-22912698

Gevraagd

MBO nivo3-4 of vergelijkbaar.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in