+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

TIG lasser high tech voedsel machines schoon werk Andijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Automotion Systems

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Automotion Systems

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • BBL / Stage / Vast contract
  • 2.400 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

Bij Automotion hebben we een unieke kans voor een TIG lasser met interesse in het bouwen van geavanceerde machines voor de voedselindustrie. Ons werk is licht, schoon en ambachtelijk. We bieden ruimte voor opleiding en doorgroei. Je ziet het hele proces, van ontwikkeling tot eindproduct. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en werken voor grote namen in de industrie. Als je van techniek houdt en graag deel uitmaakt van het maken van innovatieve machines, dan is dit iets voor jou. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wegens groeiende vraag naar de geavanceerde machines die er ontwikkeld worden bij Automotion zijn we heden op zoek naar:

- TIG lasser met bij voorkeur enige ervaring in, boren, ruimen kanten, monteren etc. De nadruk ligt op TIG lassen.

Zie website www punt automotion punt nl en het youtube kanaal met wat we maken.
Zie ook de diverse andere vacatures die we hebben zoals draaier, montage medewerker, elektra montage mewerker, 3d cad tekenaar en service monteur.

Als U al veel ervaring heeft voor deze vacature dan is het de moeite waard om eens te informeren of wij U een hoger salaris kunnen bieden.

Het werk is licht, schoon en ambachtelijk. Wij bouwen geen grote series en ontwikkelen steeds weer nieuwe machines. Er is ruimte voor opleiding en doorscholing.

Ben je benieuwd wat er allemaal gebeurt met kaas, koek, vlees en fruit voor het in de supermarkt ligt? Vind je het leuk om betrokken te zijn bij de bouw of ontwikkeling van machines hiervoor?

Automotion ontwikkelt al meer dan 20 jaar geavanceerde machines voor kaas, koek, vlees en fruit en maakt machines voor de grote producenten zoals Friesland Campina, Bolletje, Verkade, Aware, Group of Butchers, Stegeman en Terbeke en vele andere voedsel producenten in Nederland en Europa.

Het gaat hier om geavanceerde machines met computertechniek, vele servo systemen en vision systemen om voedsel producten te verplaatsen of te verdraaien zowel 2 dimensionaal als 3 dimensionaal zodat mensenhanden bespaard blijven. Dit kan zowel met robots als met geavanceerde 3 dimensionale band systemen werken, beide worden gebruikt en geheel zelf ontwikkeld voor hoge snelheden. Veel producten in de supermarkt worden in een traytje verpakt zoals kaas, vlees, vis, koek en fruit en groenten. Automotion ontwikkeld machines die dat automatisch doen op hoge snelheden waardoor mensenhanden bespaard blijven en waar heel veel techniek bij komt kijken.

Alles wordt in Andijk gemaakt. We gebruiken conventionele en ca 15 CNC frees en draaimachines tot 7 assig, watersnijder, kantbank, parelstraal cabin, trommelontbramers, automatische ontbraammachines en vele andere machines om de voedsel machines te bouwen en ontwikkelen. We gebruiken 3D CAD software om de machines te ontwikkelen.
Bij Automotion zie je een machine geheel zelf ontwikkeld en gemaakt groeien tot een eindproduct wat vaak boeiender is dan slechts een klein deel van een machine te bouwen.

Als je het leuk vind bij de bouw, fabricage en eventueel service van dit soort machines betrokken te raken, dan horen we graag van je. Enige jaren ervaring of een sterke affiniteit met techniek is wel gewenst.

Voor meer info bel 0228-591597

Uren

36 - 40 uur
Volgens metaal CAO

Salaris

€ 2.400 - € 3.800 p/m
afhankelijk van werkervaring en afgeronde opleiding
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in