+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Anjum.

(Senior) Operator Technician Anjum

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Redwave

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Hoe ziet jouw functie als (Senior) Operator Technician eruit?

Voor een nationale opdrachtgever zijn wij op zoek naar een (Senior) Operator Technician voor in de regio Friesland en Groningen. Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van de installaties en zorgt daarmee dat de productie en behandeling van olie- en aardgas zonder problemen verloopt. Daarnaast zorg jij voor een veilige, verantwoordelijke en betaalbare productie. Dit doe jij in lijn met de geldige BMS (Bedrijf Management System) procedures en het AMS/ESP (Ensure Safe Production). Samen met het team, werk jij volgens de geldende veiligheidsprotocollen en krijg jij de verantwoordelijkheid om zowel junior als senior operators te coachen. Denk daarbij aan begeleiding en aansturing. Verder ben jij zelfstandig aan het werk en hou jij je als (Senior) Operator Technician bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Het monitoren of alle processen goed en veilig verlopen en ingrijpen als dit niet het geval is;
  • Het controleren en registreren van de productie en prestaties;
  • Het controleren van het reguliere onderhoud en het verhelpen van storingen;
  • Het meewerken aan de productiestop en turn-arounds;
  • Het veiligstellen van de werkplek en het voorbereiden van de installatie op groot onderhoud.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie of heb je vragen? Solliciteer dan direct via deze webpagina of Neem voor meer info contact op met Auke via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of +31 (0)251 262 947


Waar ga jij werken?

Je komt te werken bij een grote speler in de olie- en gasindustie, op production plants op verschillende locaties in Friesland en Groningen, zoals: Anjum, Grijpskerk, Blija-Ferweradiel, Ureterp, Bedum en Grootegast. Jij werkt van maandag tot en met vrijdag. Daarnaast ben jij een onderdeel van het Bedrijfshulpverleningsteam op locatie in geval van calamiteiten.

Jouw teamleden hebben een bijzonder hoog eigenaarschap voor de installaties en voor het werk dat veilig moet worden uitgevoerd. Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de installaties die gas en ruwe olie produceren en behandelen. Verder kom je terecht in een informeel en gezellig team met korte lijnen. De organisatie heeft een open en internationale cultuur waar diverse nationaliteiten samenkomen.


Wat bieden wij jou?

Als (Senior) Operator Technician kom jij te werken bij indrukwekkende locaties in Friesland en Groningen waar jij genoeg vrijheid hebt en veel verantwoordelijkheden krijgt. Verder kun jij van ons het volgende verwachten:

  • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris vanaf € 4.000, - tot € 5.500, - afhankelijk van leeftijd en ervaring bij een fulltime dienstverband;
  • Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer, 8% vakantiegeld en een pensioenregeling;
  • Een werkweek van maandag tot en met vrijdag van acht uur per dag;
  • Genoeg variatie in jouw werkzaamheden.
Wie ben jij?

Als (Senior) Operator Technician heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een hoog veiligheidsbewustzijn. Daarnaast ben jij proactief, een teamspeler, oplossingsgericht, ambitieus en beschik jij over de volgende eisen:

  • Minimaal een afgerond MBO niveau 4 diploma, richting Operationele Techniek of vergelijkbaar;
  • Relevante werkervaring in de petrochemie of olie- en gassector;
  • Je kan zowel zelfstandig als in een team proactief aan het werk;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Over Redwave

Wij zijn dé technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Wij kunnen jou projecten bij verschillende opdrachtgevers en op unieke locaties bieden. Zo werken onze collega’s op productieplatformen, booreilanden of accommodatieplatformen in de Noordzee.
Wij zijn er om jou te helpen in je werk. Dit doen we door jou persoonlijke aandacht te geven, de communicatielijnen kort te houden en een laagdrempelige sfeer te creëren. Feestjes vieren we dan ook altijd samen met onze collega’s en dus ook met jou! Zo hebben we bijvoorbeeld onze jaarlijkse Redwave Touches Homebase Days. Dat is ons medewerkersfeest waarbij ook jouw thuisfront van harte welkom is. Kies je voor Redwave, dan kies je niet voor een klus, maar voor je carrière!


Ben jij onze nieuwe collega?

Dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer direct via ons formulier. Binnen drie dagen nemen wij dan contact met jou op voor een eerste telefonische kennismaking. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Auke via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of +31 (0)251 262 947.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in