+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Antwerpen (BE).

Sales medewerker België Antwerpen (BE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FYGI

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
FYGI

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons, de marktleider in puzzels en games, zoeken we een Sales medewerker die ons sales team versterkt. Je helpt met het maken van presentaties, berekenen van kosten en zorgt dat alles soepel loopt. Ook werk je samen met klanten en zorg je voor goede planningen. Ons bedrijf is informeel, professioneel en we houden van wat we doen. We zijn trots op onze producten die zorgen voor plezier. We geloven in de toekomst en in het leveren van kwaliteit. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij de centrale schakel die ons team naar een hoger niveau tilt? Als Sales medewerker speel je een cruciale rol binnen ons sales team door jouw ondersteuning in het creëren van overtuigende presentaties en ondersteuning van de gehele cyclus van onze puzzelopdrachten. Je bent niet alleen een denker als het gaat om kostencalculaties en offertes, maar ook een praktische doener die zorgt voor een soepele productie en levering.

Wat ga je doen?

Binnen het sales team heb jij een ondersteunende rol op diverse gebieden;

 

  • Presentatieondersteuning: Je helpt het sales team met het opstellen van overtuigende presentaties voor B2B en nieuwe kanalen.
  • Kostencalculaties: Je bent verantwoordelijk voor accurate kostencalculaties en denkt proactief mee over budgetvriendelijke oplossingen.
  • Productiebegeleiding: In samenwerking met de klant en het team zorg je voor een gestroomlijnde realisatie van de puzzelopdrachten.
  • Planning en Briefing: Je organiseert planningen en bereidt briefings voor het editorial team en de studio voor.
  • Klantcontact: Je onderhoudt contact met klanten over opdrachten en informeert hen over de levering.
  • Facturatie en Reporting: Je bewaakt de invoer van facturatieopdrachten en de controle van inkoopfacturen, en bereidt commerciële rapportages voor.
  • Productadministratie: Je ondersteunt het sales team verder door nieuwe producten bij de distributeur aan te melden en alle productwijzigingen in onze ERP-systemen te verwerken.

Over Keesing Media Group

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij deze gemaakt hebben. Keesing Media Group is internationaal marktleider op het gebied van braintainment. We maken content voor print en ontwikkelen app en web gebaseerde puzzels en games. We hebben 14 kantoren in 12 landen met ons kantoor in Amsterdam, het hoofdkantoor.

Werken bij Keesing Media Group

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. Onze cultuur is informeel en professioneel, we hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen.

We zijn slim, maar toch bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is het DNA van ons bedrijf. Er is veel veranderd in de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat. Wij bewegen mee met verandering en geloven in de toekomst van print én online content. Wat in de afgelopen 110 jaar hetzelfde is gebleven, is onze passie voor ons product.



Gevraagd

Wie ben jij?

Een proactieve “centrale middenvelder” die zowel ondersteunend als drijvend is in ons team.

  • Iemand met nauwkeurigheid, cijfermatig inzicht en de vaardigheid om flexibel en pragmatisch te plannen en prioriteiten te stellen.
  • Een teamspeler met een goede beheersing van MS Office en een uitstekende talenkennis (NL/FR/ENG) vanwege de internationale context van onze organisatie.
  • Ervaring met diverse ERP-systemen is een plus; een specifieke opleiding hiervoor wordt voorzien.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

Als sales medewerker bij Keesing Media Group in België word je onderdeel van een unieke werkgever. Dat betekent eigenaarschap en medezeggenschap waarbij je zelf jouw functie verder kunt vormgeven. Daarnaast zijn er volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

  • Een competitief salarispakket- Een laptop en een telefoon die je helpen om je job effectief uit te voeren.-
  • Je kiest voor een team van gemotiveerde en hartelijke collega’s die voor elkaar zorgen.-
  • Een leuke en toegankelijke werkomgeving, met faciliteiten zoals een restaurant, een fitnesscentrum
  • Je kiest voor een hybride werkstructuur (thuis en op kantoor).

 

Pak het moment

Kom jij Keesing Media Group in België versterken als Sales medewerker? Je bent van harte welkom in onze organisatie. Laat jouw sollicitatie achter en ontvang binnen 4 werkdagen een reactie. Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook per mail (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.).

Gerelateerde zoekopdrachten

Sales MedewerkerSalaris Sales Medewerker
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in