+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Verhuizer Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Verdo Werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een echte aanpakker die niet terugdeinst voor fysiek werk? Zoek je een baan waarbij geen dag hetzelfde is? Dan is deze vacature perfect voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verhuizer om ons team in Apeldoorn te versterken.

Wat zoeken wij in jou

Hard werken is je niet vreemd en vroeg opstaan is geen enkel probleem. Als een dag uitloopt vind je dat niet erg. Je kunt goed samenwerken met je collega’s. Tenslotte kunnen verhuizingen erg hectisch zijn, je bent in staat om met stress om te gaan en bent flexibel & professioneel in alle soorten situaties.

Wat ga je doen

Het voorzichtig inpakken en uitpakken van spullen is een grote verantwoordelijkheid die verhuizers dragen. Dit om schade te voorkomen. Ook het verplaatsen van de items valt onder deze verantwoordelijkheid. Verhuizen is fysiek een uitdagende baan, de hulp van een verhuislift komt daarom perfect van pas. In sommige situaties is het nodig om meubels te demonteren om ze zo efficiënt mogelijk te verplaatsen. Beschikken over de juiste informatie is daarom cruciaal voor het demonteren en weer monteren van de goederen van je klant. De functie verhuizer vereist werk in zowel Nederland als in het buitenland.

Onze voordelen

Jij gaat aan de slag bij een opdrachtgever in Apeldoorn. Hier krijg jij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Verder bieden wij het volgende: 

  • Salaris tussen € 2800,- en € 3500,- per maand 
  • Afwisseling in opdrachten 
  • Goede arbeidsvoorwaarden 
  • Doorgroeimogelijkheden tot chauffeur 

Onderneem nu actie

Ben jij de harde werker die helemaal past bij onze vacature? Solliciteer direct!



Bedrijfsomschrijving

Ruim 15 jaar geleden werd Verdo opgestart door twee jonge studenten. Het doel? De beste matches maken door de juiste personen en bedrijven aan elkaar te verbinden. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zeker niet stil gestaan en zijn we uitgegroeid tot dé personeelspartner in de regio. Op dit moment bestaat ons team uit 10 jonge en gemotiveerde leden die snappen dat je werk wilt uitvoeren waar je plezier in hebt. Hierdoor helpen we je graag met persoonlijke aandacht, en weten we met onze kennis van het vakgebied precies waar je het beste op je plek zit! Wanneer kom jij je contract tekenen? Sluit je aan bij onze Verdo familie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in