+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Executive Assistant Duurzaamheid (HBO/WO) Hartelijk & Vlot Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Executive Assistant – Directiesecretaresse werk je vanuit een zelfstandige en verantwoordelijke positie. Je ontzorgt de CFO (ook de CEO voor een deel), zodat zij hun eigen functie zo efficiënt en doelmatig mogelijk kunnen uitvoeren. De Financieel Directeur is een vlotte, jonge, intelligente vrouw. Een verbinder die de lat hoog voor zichzelf legt en ook voor anderen. Samen met haar vorm je een hecht team. Dat is de enige wijze waarop zij kan werken. Je bent complementair aan elkaar en een blik is (na verloop van tijd) voldoende! Focus in jouw rol hebben de organisatorische werkzaamheden:
  • Het maken en plannen van afspraken en beheren van agenda’s en het proactief inspelen op hun wensen
  • het bouwen en onderhouden van interne en externe relaties t.b.v. efficiënte support en managen van de agenda’s (proactief inspelen op relevante informatie t.a.v. relaties)
  • Het begeleiden en zorgdragen voor een goed verloop van vergaderingen met stakeholders. Ook het notuleren van actiepunten behoort daarbij.
  • Het voorbereiden van (ad hoc) presentatiematerialen voor vergaderingen
  • Het verzorgen van correspondentie in het Engels en Nederlands
Kortom een rol waarbij je samen met je Directie echt een team vormt!
Heb je vragen? Vriendelijk verzoek ik je jouw vragen per email aan mij te stellen.
 

Gevraagd

Als Executive Assistant – Directiesecretaresse ben je vooral een leuke collega! Iemand waarop je echt kunt bouwen, altijd een paar stappen vooruit acteert… en niet onbelangrijk ook ben je een sociaal persoon met je kunt lachen. Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau en minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie binnen een internationale organisatie. Jouw talenkennis is uitstekend in het Nederlands en Engels. Je bent integer, accuraat en punctueel. Je communiceert altijd in de juiste toon en stijl, mede omdat je gevoel voor stakeholdermanagement hebt, welbespraakt en omgevingssensitief bent. Je bent oprecht, initiatiefrijk, zelfwerkzaam, in staat om snel te schakelen en een fijne betrouwbare collega. Computerprogramma’s (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), maar ook Sharepoint hebben geen geheimen voor je. Bovenal word je blij van dit profiel en zie je jezelf gelukkig worden in deze baan!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Executive Assistant – Directiesecretaresse vorm je met de directie 1 team! Er word je alle ruimte geboden om grote verantwoordelijkheid te nemen en pro activiteit wordt zeer gewaardeerd. De organisatie heeft niet alleen commerciële doelstelling, maar staat echt voor een groenere maatschappij. Een aantal woorden die de cultuur kunnen omschrijven zijn: nuchter, internationaal, zeer mensgericht, gedreven & ambitieus. Het betreft een fulltime functie. Echter 32 uur per week is ook bespreekbaar. De organisatie biedt een passend salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring van c.a. E 4.000,-- tot E 4.500,-- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt de organisatie goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Career Factory treedt in deze procedure op als intermediair. Bij gebleken geschiktheid zal je een bepaalde tijd contract geboden worden.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Executive Assistant – Directiesecretaresse neem je een verantwoordelijke rol in binnen deze internationale, commerciële organisatie die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dus niet alleen heeft de organisatie een winstoogmerk maar staat voor een leefbare & groene wereld! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in