+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Zelfstandig accountmanager- Apeldoorn Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kester Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werk jij bij een uitzendbureau en wil jij graag voor jezelf beginnen, maar wil jij er niet helemaal alleen voor staan? Sluit je aan bij TEAM Kester!
Wij zijn opzoek naar enthousiastelingen in Heerenveen die goed zijn in communiceren, alles strak regelen, er bovenop zitten en bovenal er VOL GAS voor gaan!
Kester uitzendbureau is een echt familiebedrijf. Inmiddels is de 5e generatie Kester werkzaam en wij zijn op dreef!
Wij werken uitsluitend met grote en goed georganiseerde bedrijven. Bedrijven die werken volgens de Arbo regels, juiste CAO, een eigen HR afdeling hebben en personeel niet zien als een kostenpost, maar juist als aanwinst. Bedrijven die goed voor hun mensen zorgen, voor ze klaarstaan en hen echt nodig hebben!

Gevraagd

Wat kan je van ons verwachten?
En wat doe jij? Jij beheert de klanten en de medewerkers. Je staat voor ze klaar en gaat voor ze door het vuur! Je komt meerdere keren per week bij je accounts, je kent iedereen op kantoor en in de fabriek. Ze mogen jou en zijn blij als je door het bedrijf loopt. Jij krijgt de handel gegund! Het zelfde geldt voor de medewerkers. Hierdoor gaan niet jobhoppen en blijven ze werken bij jou. Omdat je samenwerkt met grote bedrijven, waar je minimaal 10 medewerkers hebt lopen die na afloop van het inleencontract worden overgenomen door de opdrachtgever, heb jij altijd een kwalitatieve plaatsing. Jij geeft mensen iets waar ze een toekomst mee kunnen opbouwen!

Wie ben jij?
Wil jij ondernemen onder de vlag van Kester? Samenwerken, maar wel zelf de verdiensten houden en doen waar je echt goed in bent? Laat dan van je horen!
Wij hebben jou nodig en wij zijn ervan overtuigd dat jij ons ook nodig hebt. Kom je binnenkort een bak koffie doen? Wij leggen ons concept graag aan je uit, laten je kennismaken met onze huidige partners en nemen je mee in de wereld van Kester.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in