+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Zonnepanelen Monteur Apeldoorn Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DE BRUG groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Vacature Monteur zonnepanelen Apeldoorn Bruto per uur € 14,50-€ 17,50

Als zonnepanelenmonteur ben je veel buiten aan de slag. Je monteert op veel verschillende daken de zonnepanelen. Daarmee help je veel klanten om energie te besparen.

  • Fijn familiebedrijf
  • Goed salaris en alle gewerkte uren betaald
  • Altijd de nieuwste technieken
Het werk

Een dag als solarmonteur voor dit installatiebedrijf is nooit hetzelfde, telkens weer een andere locatie en de ene keer op bestaande of nieuwe woningen, een project of soms op bedrijfspanden die nieuw gebouwd zijn of al jaren bestaan. Het werk geeft veel voldoening, je bent altijd onderweg en komt met heel veel verschillende mensen in contact. Je collega’s zijn o.a. installatiemonteurs, elektriciens, loodgieters. Van hen kun je in de praktijk heel snel veel leren. Daarmee staan alle kansen open om door te stromen, mocht je dat willen.

En wanneer je voldoende ervaring hebt opgedaan als zonnepanelen monteur, willen we je graag helpen de volgende stap te leren; het aansluiten van de panelen en de omvormer. Er staan veel mooie projecten op stapel, daarom zoekt onze opdrachtgever ervaren en onervaren monteurs. 


De beloning

Het burot maandsalaris voor deze functie is afhankelijk van ervaring, tussen de € 2500 en € 3000 per maand. Daarnaast heb je volgens de Metaal & Techniek cao vakantie en adv-dagen, mobiele werkmiddelen en mogelijkheden tot opleidingen en trainingen.  


De sfeer

Wil je de kans krijgen om bij een bedrijf ‘binnen’ te komen waar je zoveel kunt leren als je zelf wilt? Leren in de praktijk, van collega’s en wanneer je er klaar voor bent is er zelfs de mogelijkheid dat je via cursussen veel vakkennis opdoet, en dat wordt dan betaald door je werkgever. Werken bij een groeiend familiebedrijf. 


Word jij onze collega?

Binnen deze wereld van mensen die houden van installatietechniek, beseffen ze zich dat het vinden van nieuwe collega’s een vak apart is. Daarom hebben zij ons gevraagd om dat proces voor hun op poten te zetten.


Zoek jij flexibiliteit of vast? 

Mocht er een mooie match ontstaan tussen jou en hen, dan gaan we kijken wat jouw wensen zijn qua dienstverband, zoek jij flexibiliteit of wil je vast? Gedetacheerd of direct in dienst, daar komen we altijd uit met elkaar.  Het doel is de klik!


Reageer nu!

via de knop of via Whatsapp.

We kijken uit naar je reactie en gaan graag met je in gesprek!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in