+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Junior Projectleider Nieuwbouw Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Be a hero

Heb je de aspiratie om de rol van Projectleider te vervullen? Misschien kunnen wij je die kans bieden. Jij krijgt de mogelijkheid om de leiding te nemen over diverse vernieuwende projecten, variërend in grootte van €5 miljoen tot wel €25 miljoen. Vanaf het allereerste concept tot de daadwerkelijke oplevering ben jij degene die de regie voert, en deze verantwoordelijkheid sluit naadloos aan bij jouw deskundigheid op bouwkundig gebied. Tijdens dit proces krijg je begeleiding van een ervaren Projectleider, die graag zijn kennis en ervaring met jou deelt.

Deze rol fungeert als jouw leerschool, waarin je binnen drie jaar de mogelijkheid hebt om door te groeien naar de positie van Projectleider. Uiteraard, op voorwaarde dat je het zelfvertrouwen en de ambitie hebt, want bij deze ontwikkelende bouwer staat er een groeiplan voor je klaar. Je krijgt direct substantiële verantwoordelijkheden en bent vanaf het allereerste moment intensief betrokken bij de projecten, het beheren van stakeholders en de communicatie met alle betrokken partijen.

Of je nu bezig bent met inventariseren, voorbereiden, calculeren, inkoop of BIM, als Junior Projectleider Nieuwbouw speel je ook een cruciale rol in de uitvoering van uitdagende projecten. Zo werk je niet alleen aan je eigen professionele ontwikkeling, maar lever je ook op waardevolle wijze een bijdrage aan de omgeving.

Benefits
  • Marktconform salaris: €4.000 - €5.500 bruto per maand

  • Bouw Cao voordelen, inclusief minimaal 40 vakantiedagen

  • Stimulering van persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

  • Mogelijkheid tot auto van de zaak of reiskostenvergoeding

  • Positieve werkomgeving met leuke collega's en regelmatige teamuitjes

Bouwstenen voor succes
  • Minimaal 3 jaar ervaring als Calulator/Werkvoorbereider in de bouw
  • Minimaal HBO-opleiding afgerond in de bouwkunde
  • Leiderschapsvaardigheden en besluitvaardigheid
  • Uitstekende teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden


Bedrijfsomschrijving

Deze klantpartner, een vooraanstaand Nederlands bouwbedrijf met een erfgoed dat teruggaat tot het begin van de 20e eeuw, heeft haar stempel gedrukt op diverse sectoren, waaronder vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek. Door de jaren heen heeft dit bedrijf een robuuste reputatie opgebouwd in de bouwsector en heeft het actief deelgenomen aan indrukwekkende projecten, variërend van de aanleg van wegen en bruggen tot tunnels en hoogwaardige gebouwen.Wat deze klantpartner onderscheidt, is haar uitgebreide expertise op het gebied van duurzaamheid en innovatie, waarbij de nadruk ligt op het realiseren van energiezuinige en circulaire projecten. Met een uitgebreid dienstenpakket, waaronder ontwerp, engineering, bouw, onderhoud en renovatie, is het bedrijf betrokken bij alle fasen van het bouwproces.De klantpartner heeft niet alleen een stevige nationale aanwezigheid met vestigingen in Nederland, België en Duitsland, maar geniet ook internationale erkenning. Deze internationale aanwezigheid komt voort uit een sterke focus op samenwerking en partnerschap met klanten, overheden en andere belanghebbenden, met als doel het succesvol realiseren van projecten op wereldwijde schaal.Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid vormen de kern van alle activiteiten van dit beursgenoteerde bedrijf. De toewijding aan deze kernwaarden weerspiegelt niet alleen een professionele benadering, maar toont ook aan dat deze klantpartner niet alleen bouwt, maar ook bouwt aan een duurzame toekomst.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in