+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Voor de (oudere) vakman/vrouw Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Van Maris Bedrijfsadvisering

  • Gecontroleerde werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance / Tijdelijk contract
  • 3.000 - € 6.000 p/m

Vacatureomschrijving

Voor de vakman/vrouw:
Ben jij een kei in jouw vakgebied, op welk terrein dan ook en ben je op zoek naar werk? Lukt het niet om iets te vinden? Ben je te oud? (Of te jong?) Misschien moet je het eens op een andere manier proberen: als ondernemer!
Niet schrikken, dat is niet eng. Ja, je moet je inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Facturen maken, BTW en inkomstenbelasting, een bedrijfsnaam en je administratie. Maar als je wilt dan helpen we je daarmee. We kunnen dat en doen dat graag. En wat goed: dan ben je Ondernemer, ook wel genaamd ZZP-er (Zelfstandige Zonder Personeel).
Hoe helpt dat je om aan het werk te komen? Dat zit zo: als een bedrijf iemand zoekt om werk voor hem uit te voeren, dan wil hij dat het liefst zonder veel risico's te lopen. Maar als hij iemand aanneemt, is dat ten eerste al veel werk en daarna ook risico (wat als je ziek wordt, of er moeten aanpassingen worden gedaan op de werkplek, of je bevalt niet?). Maar als dat bedrijf jou gewoon als ZZP-er inhuurt, dan hoeft ie je nergens aan te melden en loopt ie geen risico als je ziek wordt of als je hem niet bevalt. En daarvoor wil dat bedrijf best wel een goede prijs betalen; hij bespaart immers ook op veel kosten.

Op deze manier is de kans om aan het werk te komen veel groter, want het bedrijf dat jou inhuurt heeft minder kosten, moet minder moeite doen én loopt minder risico; logisch dus dat het je kansen verbetert.

Maar heeft het ook nadelen voor jou? Nee! Okay, je krijgt geen dienstverband, maar dat geeft tegenwoordig ook geen zekerheid. En als jij gewoon goed bent, dan maak je dat waar en creëer je je eigen zekerheid. Je beloning is hoger dan als je in loondienst gaat en je hebt ook nog eens belastingvoordelen omdat je ondernemer bent.

Je hoeft niet zelf op zoek: wij gaan voor jou op zoek naar een opdrachtgever die bij jou past. Als dat lukt, dan vragen we een vergoeding aan jou. Lukt dat niet, dan betaal je niets.
Is dit wat voor jou? Durf je het aan om je bij ons in te schrijven, of om een gesprek met ons aan te gaan voor meer informatie? Neem dan contact op. Stuur een email naar:
via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vertel wie je bent en wat je zoekt; voeg je CV toe (als je die hebt) en wij nemen contact met jou op. Zonder verplichting en zonder kosten! Wie weet ben jij binnenkort aan het werk als freelancer!

Hopelijk tot snel.
VMB

Uren

40 uur
variabel, zoveel als JIJ wilt
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in