+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

BSO medewerker Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Zorgvink

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 12 - 16 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

De locatie onderscheidt zich als een Natuur BSO. Vol enthousiasme laten zij de kinderen na schooltijd kennis maken met alles wat de natuur te bieden heeft. Op de BSO kunnen kinderen, samen met hun leeftijdsgenootjes, vrij spelen in de Apeldoornse natuur. Ze streven ernaar om kinderen te begeleiden in de ontwikkeling van hun zelfstandigheid en eigenheid. Te leren vallen en weer op te staan.

Natuurbeleving staat voorop en jullie spelen op plaatsen die uitnodigen tot avontuurlijk spel. Jullie bouwen hutten, gaan op ontdekkingstocht naar mieren of kikkers of een slaapplaats van een ree. Een stevige boom is een klimboom, een boomstam een picknickplek. Ze laten onze fantasie de vrije loop op alles wat de natuur ons biedt. Ben jij net als zij gek op natuur en wil jij samen met hen werken in een prachtig bosrijk gebied? Voel jij je vrij en wil je de nieuwe generatie kennis laten maken wat de natuur te bieden heeft? Bij deze organisatie is elke dag een avontuur. Spelend ontdekken met de kinderen wie ze zijn en wat ze in zich hebben. Jullie gaan op verkenning in de wereld om hen heen en het leven met elkaar. Jullie leren de kinderen begrijpen wat daarbij van hen gevraagd wordt - en andersom, wat zij zelf hierin te bieden hebben. Nu én straks. Bij deze organisatie zorgen jullie voor een omgeving die veilig en fijn voelt. Waarin de kinderen vol vertrouwen kunnen groeien. Groter, wijzer, sterker. Op hun eigen tempo, hun manier. Autonoom en zeker van zichzelf, trots op wie ze zijn en wat ze kunnen. Klaar voor een een volgende stap!



Gevraagd

  • In het bezit van een diploma waarmee je in de kinderopvang mag werken;
  • Of derde- of vierdejaars student van een pedagogisch, sportgerichte of sociale HBO opleiding als PABO, Sportkunde, Social Work – Kind of Jeugd, (Lerarenopleiding) Pedagogiek, Pedagogisch management in de kinderopvang of Jeugdzorg;
  • Iemand die het verschil wil maken voor de kinderen, en ze meegeeft om met een open avontuurlijke blik de toekomst te bekijken;
  • Positief, energiek en vol met fantasie;
  • Iemand die makkelijk communiceert met kinderen, ouders en collega’s;
  • Beschikbaar voor 12 tot 16 uur per week verdeeld over 3 tot 4 dagen;


Aanbod

Natuurlijk een eerlijk salaris, mooie extra arbeidsvoorwaarden en genoeg vrije dagen om lekker te ontspannen (of inspannen natuurlijk)?

Het aantal dagen en uren dat je gaat werken is bij ons bespreekbaar. Het is zelfs mogelijk om je werk bij de BSO te combineren met kinderdagopvang.

Maar niet alles is in geld uit te drukken, ze geven je vooral 365 dagen per jaar de mogelijkheid het allerbeste uit jezelf te halen.




Bedrijfsomschrijving

In 1992 openden twee vriendinnen vanuit hun passie voor kinderen een buitenschoolse opvang in Nieuwegein. Sindsdien is er veel veranderd en zijn er steeds meer locaties bijgekomen. In oktober 2018 stapten zij over op de huidige naam. Naast veranderingen in de organisatie is ook het vak kinderopvang, mede door de komst van de Wet Kinderopvang, sterk geprofessionaliseerd. Als ouder heb je dat vast wel gemerkt, want ook voor jou en je kind verandert er veel. Zo is er steeds meer aandacht voor de kwaliteit van de opvang en de ontwikkeling van jouw kind. En ondanks alle veranderingen is er een ding dat vanaf de eerste dag niet veranderd is: onze passie voor kinderen en hun ontwikkeling! Inmiddels hebben ze ook 'broertjes en zusjes' en werkt de organisatie daarmee nauw samen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in