+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Contractmanager Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Winstdeling

Vacatureomschrijving

Introductie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Klant-/Contractmanager Daken voor een vooraanstaand bedrijf in Almere. Als Klant-/Contractmanager Daken ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van klantrelaties en het begeleiden van contracten binnen de dakenindustrie. Als jij een passie hebt voor daken, klanttevredenheid en projectmanagement, dan is deze functie iets voor jou!


Organisatie

Onze organisatie is een toonaangevende speler in de dakenindustrie in Almere en omstreken. We leveren hoogwaardige dakoplossingen aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring en streeft ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We zijn een dynamisch bedrijf met een sterke focus op innovatie, duurzaamheid en kwaliteit.


Functie

Als Klant-/Contractmanager Daken ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van contracten en raamovereenkomsten met betrekking tot daken. Je monitort periodiek de contracten, analyseert prestaties en stuurt waar nodig bij in overleg met de opdrachtgevers. Daarnaast adviseer je opdrachtgevers op tactisch en strategisch niveau en onderhoud je bestaande relaties terwijl je nieuwe relaties ontwikkelt. Je voert dakinspecties en nulmetingen uit, maakt adviezen voor onderhoud en verduurzaming en draagt zorg voor tijdige en concrete opdrachtverwerking. Ook werk je mee aan EMVI-tenders en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening.


Functie eisen

Ben jij in het bezit van: 

  • Beheersing van de Nederlandse taal is vereist.

  • Je bent woonachtig binnen een straal van 25 km van Apeldoorn.
  • Ervaring in contractmanagement of klantbeheer is een pre.
  • Technisch inzicht en affiniteit met daken is een pluspunt.
  • Je bent resultaatgericht, communicatief vaardig en hebt een proactieve houding.
Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie binnen een informele bedrijfscultuur waar kwaliteit en vertrouwen centraal staan. Je krijgt de kans om jezelf intern te ontwikkelen en wordt begeleid door ervaren collega's. Daarnaast bieden wij opleidingsmogelijkheden, technisch en organisatorisch uitdagende opdrachtgevers en ruimte voor eigen initiatief. Het salaris is passend bij jouw ervaring en ambities, met jaarlijkse winstdeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband. En niet te vergeten, je komt te werken in een gezellig team met leuke collega's die samen streven naar succes.


Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie!

Telefoonnummer: 020-7058140 Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in