+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker zaterdag Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 8 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij de orderpicker die wij zoeken in Apeldoorn bij Hanos? Op zaterdag zoeken wij versterking in ons team. Tijdens je werkdag als orderpicker hou je je bezig met het verzamelen van bestellingen, het netjes houden van het magazijn en het controleren van de zendingen. Rijdend op een elektrische palletwagen verzamel jij de orders, bijvoorbeeld voor de vestigingen in Amsterdam en Venlo of op Texel. Door middel van de handscanner zie jij welke orders er gepickt moeten worden. Alle orders zet je als passende puzzelstukjes op je pallet, zodat er een stabiele stapel ontstaat. Na de juiste administratieve afhandeling gaat de pallet mee in de vrachtwagen, naar het juiste filiaal. Spring in het diepe, versterk ons team en maak deel uit van ons succes. Grijp deze kans en solliciteer vandaag nog op deze functie. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan die goed te combineren is met je studie of andere verplichtingen? Kom dan werken als orderpicker bij Hanos Apeldoorn! We zoeken enthousiaste mensen die ons team op zaterdagochtend komen versterken voor 8 uur per week. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. En uiteraard wordt je harde werk beloond. Afhankelijk van je leeftijd bieden we een aantrekkelijk salaris. Daarnaast draagt het werken bij Hanos bij aan je fysieke gesteldheid, want je bent lekker de hele ochtend in beweging. Dus, ben jij zelfstandig, betrouwbaar en steek jij graag de handen uit de mouwen? Trek dan je stoute schoenen aan en kom ons team versterken bij Hanos Apeldoorn! We waarderen diversiteit en zijn toegewijd aan een omgeving waarin iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, of achtergrond gelijk wordt behandeld.

Wij vragen:

Ben jij precies, georganiseerd en klantgericht? Voor de functie van orderpicker bij Hanos in Apeldoorn zoeken we iemand als jij, voor 8 uur per week. Zie jij jezelf in het volgende profiel? • Je bent iedere zaterdag beschikbaar • Je hebt ervaring in magazijnwerk. • Je kunt snel en nauwkeurig werken, met oog voor detail. • Je hebt goede communicatieve vaardigheden. • Omgaan met een elektronische orderverwerkingsysteem is voor jou geen enkel probleem. • Je bent fysiek in staat om de werkzaamheden te verrichten- onder andere tillen en lange periodes staan. Als je je herkent in dit profiel, dan zou je goed in ons team passen. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Waar ga je werken:

Hanos is een internationale groothandel met zeventien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België. In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Vanuit deze vestigingen is de opdrachtgever een totaalgroothandel voor de horeca, grootverbruikers en bedrijvenmarkt door het leveren van een compleet assortiment food, non-food en versproducten. De zelfbedieningsgroothandels worden bevoorraad vanuit de centrale distributiecentra die gehuisvest zijn in Apeldoorn. In Apeldoorn staan drie centrale distributiecentra met een vloeroppervlak van ca. 100.000 m² van waaruit snel en adequaat de vestigingen en klanten bevoorraad worden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in