+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Parttime Koerier Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u

Vacatureomschrijving

Wat houdt de functie in: Rond 8:00 uur haal jij de sleutel op van de bestelbus en zet hem voor het laaddock. Dan start je met het sorteren van de pakketten en het laden van de bus. Na 30 minuten is jouw bus gevuld en heb je aardig in je hoofd waar je naar toe gaat. Je pakt nog een bak koffie. Dan is het tijd om aan de route te beginnen. Aan het einde van de dag ben je overal langs geweest en keer je terug naar het depot. Daar lever je de pakketjes in die je die dag niet hebt kunnen afleveren. Je zorgt ervoor dat de bus schoon is en dan zit je werkdag erop! Tevreden ga je naar huis: Je hebt vandaag weer veel mensen blij gemaakt met hun pakketje!

Wij bieden:

Wat bieden wij jou: - Een leuke en afwisselende baan met veel vrijheid. Je bent namelijk het grootste gedeelte van jouw werkdag op pad om de pakketten te bezorgen - Uitzicht op een vast contract bij PostNL - Salaris van €13,27 vanaf 21 jaar en ouder - Dagdiensten op maandag, dinsdag en zaterdag van 08:00 tot 16:30 - Goed te combineren parttime baan!

Wij vragen:

Wij vragen van jou: - Je bent in bezit van rijbewijs B en je hebt minimaal 6 maanden ervaring op de weg (bij voorkeur in een bestelbus) - Je bent fysiek in staat pakketten tot maximaal 30 kilo te tillen - Je bent zorgvuldig en komt je afspraken na - Je levert graag kwalitatief goed werk

Waar ga je werken:

PostNL is in Nederland marktleider in het bezorgen van pakketten. Er worden maar liefst 35.000 pakketten per dag gesorteerd in het pakketsorteercentrum in Apeldoorn! Op dit moment groeit het bedrijf hard, groei jij met ze mee?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in