+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Locatiemedewerker afvalscheiding Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 5 - 30 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,41 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Het is een mooie flexibele functie waarbij je 1 uur per dag in Apeldoorn verantwoordelijk bent voor de legingen van de recycleprullenbakken op de kantoren bij de Rabobank. in totaal kan je dus 5 uur per week in het pand in Apeldoorn werken. Je zou ook de locatie Apeldoorn met Zwolle kunnen combineren. op deze manier kan je dan 3 uur per dag werken (15 uur per week.) Jouw taken zijn als volgt: - Je haalt met de werkwagen afval op van diverse afdelingen en leegt de recycleprullenbakken. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonhouden van de werkwagen. - Je controleert en weegt de afvalscheiding, als er afwijkingen zijn meld je deze. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant als er vragen zijn over afval.

Wij bieden:

- Een mooi bruto uurloon van €13,41. - Een reiskostenvergoeding woon -werk verkeer van €0,19 per kilometer. - Een reiskostenvergoeding onder werktijd naar een andere locatie van €0,32 per kilometer. - Je kunt gratis parkeren op locatie. - Een functie met veel vrijheid voor langere termijn. - Je kunt zelf je uren flexibel indelen tussen 08:00-17:00 uur. - Uren variëren afhankelijk van jouw mogelijkheden (5 tot 30 uur)

Wij vragen:

- Je bent servicegericht en vriendelijk zowel naar medewerkers als de klant. je bent namelijk het visitekaartje van Ecosmart bij de klant! - Je bent van maandag t/m vrijdag beschikbaar. - Je bent flexibel inzetbaar - Het is voor jou mogelijk om een VOG aan te vragen. - In bezit van rijbewijs en eigen vervoer

Waar ga je werken:

EcoSmart is onderdeel van de van Renewi en gespecialiseerd in het integraal afvalbeheer van kantoorgebouwen. Deze service verlenen zij nu al op een vijftiental locaties in Nederland en België. Zij beheren het volledige afvaldienstverlening in kantoorgebouwen. Hierbij maken zij gebruik van speciale inzamelmiddelen voor een gescheiden inzameling aan de werkplek. Tevens beheren zij ook de afvalcontainers en alle speciale afvalstromen binnen het gebouw. Tenslotte maakt ook de gehele administratieve afwikkeling van het afgevoerde afval deel uit van de dienstverlening. Deze nieuwe integrale afvaldienstverlening voor kantoorgebouwen is een sterk groeiende markt waarbinnen EcoSmart een leidende rol wil spelen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in