+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker parttime (ochtend) Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 20 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,10 p/u

Vacatureomschrijving

Als loodsmedewerker ga jij je bezig houden met het in- en uitladen van de pakketten uit de busjes. Verantwoordelijkheden van een loodsmedewerker: - Pakketten uit de busjes laden en lossen - Pakketten sorteren op postcode - Inscannen van barcodes Het is van belang dat je deze container in een snel tempo hebt uitgeladen, met andere woorden; bikkelen! Vier uur lang fysiek werk aankunnen is een vereiste. Op een andere positie worden deze pakketten weer in busjes geladen. Deze pakketten worden vervolgens gesorteerd op postcode. Samen met de teamleider kijk je waar jij het beste tot je recht komt! Goed nieuws als je parttime wilt werken, wij zoeken per direct kandidaten die in de ochtenden willen werken, zodat je overdag vrij bent. Genoeg tijd voor andere leuke activiteiten dus! Als sorteerder ontvang jij voor je inzet een goede beloning.

Wij bieden:

Wat kan jij van ons verwachten? - Wekelijkse/4 -wekelijkse uitbetaling - Automatisch kloksysteem, dus geen gedoe met urenbriefjes - Bruto uurloon van €13,10 vanaf 23 jaar en ouder. Hier komt nog een kleine ADV-vergoeding bij op! - Werktijden van 04:00-8:00 uur - Gratis gebruik van werkschoenen - Kans op overname door de opdrachtgever

Wij vragen:

Wij vragen van jou: - 5 dagen per week beschikbaar - Een goede fysieke conditie, pakketten kunnen oplopen tot 25 kg. - Eerdere ervaring in een loods, magazijn of logistiek is een pluspunt, maar zeker niet vereist - Woonachting in de directe omgeving van Apeldoorn Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren!

Waar ga je werken:

Wil jij werken als Logistiek Medewerker voor internationaal koeriersbedrijf in Apeldoorn, waar je 20 uur per week een belangrijke schakel wordt in ons dynamisch en gedreven team? Elke werkdag verwerk je enthousiast alle binnenkomende en uitgaande pakketten, zorg je voor de juiste opslag en maak je de goederen verzendklaar. Je office is ons uitgestrekte magazijn, je collega’s zijn teamspelers net als jij. Ben jij de toegewijde en energieke medewerker die wij zoeken? Aarzel niet langer, jouw nieuwe baan ligt klaar! Solliciteer en word vandaag nog onderdeel van ons team.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in