+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Allround Onderhoudsmonteur Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

In deze inspirerende werkomgeving ben je onderdeel van de technische dienst en kom je te werken in een team van 8 personen. Tijdens jouw werkweek wordt er (storings-)onderhoud uitgevoerd aan installaties en productiemachines, ben jij medeverantwoordelijk voor het up-to-date houden van de besturingssystemen en voer jij installatiewerkzaamheden uit. Daarnaast houd jij je bezig met allerlei andere werkzaamheden aan de machines en installaties. Je speelt een belangrijke rol in het creëren en onderhouden van een veilige en prettige werkomgeving.

Wij bieden:

- Een functie bij de meest kleurrijke organisatie van Apeldoorn - Een baan met veel verantwoordelijkheid - Opleidingsmogelijkheden - Een marktconform salaris Bij gebleken geschiktheid kom jij direct in dienst van Royal Talens

Wij vragen:

- Jij bent in het bezit van een MBO-niveau 4 diploma in de richting van mechatronica of elektro - Jij hebt ervaring met het werk aan PLC-systemen en hebt basiskennis van mechaniek, hydrauliek en pneumatiek - Jij bent bereid om consignatiediensten te draaien. Deze diensten draai je gemiddeld 1x per 3-4 weken Daarnaast vinden we het fijn als je een echte teamplayer bent, flexibel inzetbaar bent en aantoonbare/relevante ervaring hebt als monteur in de mechanica en/of elektrotechniek.

Waar ga je werken:

Al meer dan 120 jaar stimuleert Royal Talens wereldwijd creatieve expressie door kwalitatief hoogstaande merken en producten te ontwikkelen die mensen aanzetten tot schilderen en tekenen. De producten van Royal Talens worden in de fabriek in het centrum van Apeldoorn gemaakt en vervolgens vanuit het distributiecentrum in Apeldoorn-Noord naar circa 100 landen wereldwijd verspreid. Hier komt aardig wat werk bij kijken. Lijkt jou dat wel wat? Aarzel dan niet en solliciteer direct!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in