+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Medewerker Technische Dienst Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Jouw rol als monteur Als monteur kom je te werken in een hecht team van personen met veel expertise op zowel elektro als mechanisch vlak. Hoe jouw dag eruit ziet? Dat vul je zelf in. Vanzelfsprekend kom jij in actie als er verstoringen zijn. Daarnaast denk je proactief mee met efficiëntieslagen en voer jij allerhande onderhoudswerkzaamheden uit. Het machinepark en de installaties waar het onderhoud aan plaatsvindt, is en wordt steeds verder gemoderniseerd en geautomatiseerd. Wij zoeken iemand die graag meedenkt met deze ontwikkelingen. Wat ga je precies doen? - Uitvoeren van storingsonderhoud (elektrisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrotechnische componenten) aan installaties en productiemachine; - Herstellen van (dreigende) mankementen en signaleren van gebreken en problemen; - Het up-to-date houden van de besturingssystemen; - Uitvoeren van modificaties-, revisie- en installatie werkzaamheden; - Monteren en instellen van meet- en regelapparatuur, zowel elektronisch als pneumatisch.

Wij bieden:

Wat bieden wij jou onder andere? Een jaarcontract met het uitzicht op een vaste baan. Goede arbeidsvoorwaarden en aandacht voor jouw (persoonlijke) ontwikkeling. Je werklocatie is ons hoofdkantoor/de productielocatie in Apeldoorn.

Wij vragen:

Dit breng jij mee? Jij bent een enthousiaste, proactief ingestelde en gezellige collega. Je hebt een doortastende instelling en vindt het prettig om in teamverband te werken. Met de ervaring die jij hebt opgedaan tijdens jouw studie of eerdere werk ben je daarnaast snel in staat zelfstandig mee te draaien. Wie ben jij verder? - Je hebt een mbo-niveau 4 opleiding afgerond, bij voorkeur richting Mechatronica;
- Je hebt gewerkt aan PLC-systemen (analyseren, uitlezen en uitzoeken van storingen);
- Je hebt een basiskennis van mechanische technieken, hydrauliek en pneumatiek;
- Je bent flexibel qua werktijden.

Waar ga je werken:

Royal Talens ontwikkelt, produceert en verkoopt kunstenaarsverf en innovatieve materialen. Als monteur ben je samen met je collega’s van de Technische Dienst verantwoordelijk voor de (technische) staat van het machinepark. Jij speelt een belangrijke rol in het creëren en onderhouden van een werkomgeving waarin op een veilige en prettige wijze efficiënt gewerkt kan worden.. Lijkt jou dat wel wat? Aarzel dan niet en solliciteer direct!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in