+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Assistent Uitvoerder Groenonderhoud Spoor. Deta-vast! – Apeldoorn Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen van mooie projecten in de infra? Wil je alles rondom het spoor in orde hebben. Ben je een organisatietalent met een groot technisch inzicht? Ben je bijna klaar met je opleiding civiele techniek? Dan ben jij de junior uitvoerder die ik zoek!


Als junior uitvoerder val je onder de begeleiding van een hoofduitvoerder die je de kneepjes van het vak gaat leren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het dagelijks groenbeheer en onderhoud langs het spoor tussen Apeldoorn/Zutphen/Rijssen/Wezep/Harderwijk/Hoevelaken en Wageningen. Samen met het team van hoofduitvoerder, werkvoorbereiders, medewerkers en projectleider sta je voor de uitdaging om dit zo efficiënt en veilig mogelijk uit te voeren. Het dagelijks onderhoud rondom het spoor bestaat in de zomer vooral uit maaien en chemisch onderhoud en in de winter uit kappen en snoeien. Dit allemaal vindt plaats op lastig bereikbare plekken en met speciale en aangepaste machines.



Gevraagd

Je bent (bijna) in bezit van een MBO of HBO diploma civiele techniek en wil je graag bewijzen in de rol van assistent uitvoerder. Je bent onderdeel van een zeer gedreven club mensen die samen het beste eruit willen halen. Je bent praktisch, enthousiast en doelgericht. Je bent leergierige en staat open voor feedback. Je bent accuraat, creatief en communicatief sterk. Verder heb je een proactieve houding en ben je planmatig en organisatorisch sterk. 



Aanbod

Het betreft een jaarcontract en het arbeidsvoorwaardenpakket is aantrekkelijk en marktconform. Je krijgt een bedrijfsauto, laptop en mobiele telefoon. De werkomgeving is informeel en plezierig en er is volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen en no-nonsense bedrijf. 


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

Bij opdrachtgever is de aannemer op het gebied van integraal onderhoud en beheer van wegen en groen. Ze beheerden het complete scala aan werkzaamheden in de buitenruimte! Ze voeren onderhoud uit aan en langs rijkswegen en provinciale en gemeentelijke wegen. Tevens onderhouden zij spoor-en vaarwegen, (lucht)havens, (natuur) terreinen en tunnels. Projecten variëren van correctief, periodiek en kleinschalig onderhoud tot preventief meerjarig integraal onderhoud en beheer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in