+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Monteur Technische Dienst Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Cottus

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Hou je van techniek en machines? In deze functie werk je aan het onderhouden, verbeteren en oplossen van problemen met machines. Je gebruikt je skills in metaalbewerking, zoals lassen en boren. Ook installeer je nieuwe apparatuur. Je werkt zelfstandig en in een team. Je kunt ook meer leren in onze vakschool, bijvoorbeeld lasopleidingen. Plus, als je iemand anders aanbrengt voor een baan, krijg je een bonus. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben jij een technische alleskunner die graag sleutelt aan machines, storingen als een pro oplost en niet terugdeinst voor een uitdaging? Dan hebben wij dé perfecte baan voor jou! Jouw werkzaamheden op een rij: ·       Onderhouden en verbeteren van machines om productieonderbrekingen tot een minimum te beperken; ·       Problemen herkennen en oplossen tijdens het productieproces (troubleshooten); ·       Testen van machines volgens de gestelde kwaliteitsnormen, zodat er topkwaliteit geleverd kan worden. ·       Het bewerken en reviseren van onderdelen met jouw skills in metaalbewerking, zoals lassen, boren, frezen en monteren; ·       Installatie en bekabeling van nieuwe apparatuur of machines.


Ben jij het?

·         Een teamspeler die ook zelfstandig kan werken en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken; ·         Een techneut met relevante kennis of ervaring; ·         Aantoonbare kennis of werkervaring in dit vakgebied; ·         Je bent zowel in teamverband als zelfstandig inzetbaar; ·         Je kan werken op basis van een technische tekeningen; ·         Relevante diploma’s of cursussen zijn gewenst, maar niet noodzakelijk. Bijvoorbeeld een MTS, technische MBO, cursussen in besturingstechniek, elektrisch schakelen, NEN-3140, VCA, of LoToTo. 


Wat wij bieden

·         Wij bieden jou een uitstekend salaris tussen de € 2.600,- en € 3.500,- bruto, afhankelijk van jouw kennis en/of ervaring; ·         Een fulltime baan met een uitzicht op vast contract; ·         25 vakantiedagen; ·         Keuze tussen extra vakantiedagen (13 ADV dagen) of 5% ADV toeslag boven op je salaris; ·         Mogelijkheden om jezelf verder te scholen in de Cottus Vakschool. Hier kan je bijv. lasopleidingen t/m NIL niveau 4 volgen! ·         Bij het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus ter waarde van € 500,-


Waar jij werkt

Cottus heeft een passie voor mens en techniek. Wij zijn dé technisch detacheerder die meewerkt aan de dromen, ambities en doelen van onze opdrachtgevers én medewerkers. Wij vinden de droombaan voor onze technische vakkrachten of leiden ze daarvoor op. We helpen onze medewerkers (door)ontwikkelen en zijn er ook voor de mens achter de vakkracht.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in