+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Projectleider Renovatie en Onderhoud Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Polanski & Partners

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Polanski & Partners

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Wegens uitbreiding van onze orderportefeuille zoeken we een Projectleider Renovatie en Onderhoud. Je wordt verantwoordelijk voor grootschalige verduurzamingsprojecten in de (utilitaire) woningbouw, waarbij je operationeel en financieel leiding geeft. Een unieke kans om bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland. We bieden een marktconform salaris, auto van de zaak, en ontwikkelingsmogelijkheden om je expertise en leidinggevende capaciteiten te versterken. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Kans om te werken als Projectleider Renovatie en Onderhoud. Binnen deze rol ben jij operationeel en financieel verantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van verschillende (utilitaire) woningbouw projecten. Het gaat namelijk om een rol waarbij twee functies zijn samengevoegd, een achtergrond in de verschillende fases is daarom wenselijk.

Het gaat om grotschalige verduurzaming-, renovatie- en onderhoudsprojecten. Eerder heb jij als Projectleider ervaring opgedaan met het aansturen van grotere projecten en teams. Jij ben communicatief vaardig aangezien jij vaak in contact komt met de bewoners, opdrachtgevers en (onder)aannemers. Daarnaast ondersteun jij de Uitvoerder op technisch vlak als deze daar niet uitkomt. Het werkgebied is voornamelijk in de regio Oost Nederland. 

Takenpakket:

  • Operationeel en financieel begeleiden van (utilitaire) woningbouwprojecten vanaf het voortraject tot realisatie;
  • Coördineren van werkzaamheden, planning rondmaken en controleren op veiligheid;
  • Adviseren en communiceren naar opdrachtgevers en begeleiden bewoners in de geplande werkzaamheden;
  • Aansturen van jouw team, inclusief onderaannemers, op de bouw in samenwerking met de uitvoerder.
Wat krijg je terug?
  • Marktconform salaris wat kan oplopen tot €6.500,- bruto per maand, op basis van jouw kennis en ervaring;
  • Bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder o.a een auto van de zaak en laptop/telefoon;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden op vlak van expertise of juist op leidinggevende capiciteiten;
  • Kans om te werken aan grootschalige verduurzamingsprojecten bij een ontwikkelende bouwer.
Wat neem je mee?
  • Jij bezit minimaal HBO werk- en denkniveau. Dit heb jij behaald vanuit jouw opleiding en/of aangevuld uit de praktijk;
  • Eerder ervaring opgedaan in de rol als Projectleider R&O of als ervaren Werkorganisator die een stap wilt maken;
  • Jij bent gedreven om een bijdrage te maken binnen de verduurzaming van Nederland; 
  • Ruime kennis van verduurzaming en circulariteit binnen de bouw, ook ben je op de hoogte van wetgeving;
  • Jij bezit communicatieve en organisatorische vaardigheden voor o.a. het contact met bewoners en collega's.
Waar ga je werken?
Het gaat om een organisatie die zich voornamelijk richt op de (utilitaire) woningbouw. De afdeling specifiek gaat over de grootschalige renovatie-, onderhouds- en verduurzamingsprojecten. Het werkgebied word opgepakt vanuit meerdere locaties en strekt uit van Enschede tot Utrecht.

Over ons

Polanski is dé specialist in de installatietechniek, bouw en duurzame energie. Of je nu op zoek bent naar betere arbeidsvoorwaarden, meer uitdaging of gewoon toe bent aan een nieuw avontuur, Polanski is jouw schakel bij het vinden van een nieuwe baan. Al 13 jaar brengen wij mensen verder in techniek. Wij kennen onze relaties door en door en staan voortdurend in contact. Wij weten wat jij zoekt, wat er speelt in de branche en op die manier hebben wij de beste kansen voor jou in de markt.

Is dit dé uitdaging die perfect aansluit op jouw behoeften en ambities? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of kom in contact met Jitze Verschuren en ontdek welke kansen er zijn binnen jouw regio.


Korte omschrijving
Wegens uitbreiding van de orderportefeuille is de vraag ontstaan naar ontbreiding van het team. Kans om te werken aan grootschalige verduurzamingsprojecten als Projectleider.

Bedrijfsomschrijving

Polanski is dé specialist in de installatietechniek, bouw en duurzame energie. Al ruim 13 jaar ondersteunen en begeleiden wij professionals in hun zoektocht. Al meer dan 1.000 mensen hebben hun nieuwe uitdaging gevonden via Polanski. Maar wat is de meerwaarde?

Een nieuwe baan vinden is bijzonder lastig. Zoveel vacatures, zoveel werkgevers en iedereen heeft wat anders te bieden. Er is werk genoeg, maar hoe vind je nou die ene baan die perfect aansluit op alles wat je zoekt. Een goed salaris, ruimte voor doorgroeimogelijkheden, betere arbeidsvoorwaarden of liever een baan met een goede pensioenregeling of meer verlofdagen. Wij gaan voor je aan de slag!

Wij snappen namelijk als geen ander dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Polanski zijn wij elke dag actief in de markt. Wij weten wat er speelt en staan altijd in contact met ons netwerk. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de mooiste functies, mooiste projecten en nóg belangrijker: wij hebben de kennis en expertise om de beste opties uit de markt te halen die perfect aansluiten op jouw behoeftes en ambities. Wij leggen alle opties naast elkaar waardoor we samen een perfecte baan vinden voor jou.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Solliciteer op één van de openstaande vacatures of neem contact met ons op!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in