+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Project Inkoper Bouw Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Goodijk Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Als Bouwkundig Project Inkoper heb je een belangrijke rol in het kopen van spullen en diensten voor projecten. Je werkt aan plannen, past strategieën aan en koopt dingen in. Je kijkt naar risico's in projecten, praat met mensen over wat ze nodig hebben en helpt met onderhandelen. Je laat duidelijk zien hoe het gaat met de inkoop. Ook werk je samen met collega's om te zorgen dat alles goed gaat met geld en plannen. Deze baan geeft je de kans om veel te leren en zelf ideeën te geven. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Als bouwkundig Project Inkoper ben je verantwoordelijk voor het complete reilen en zeilen binnen de afdeling inkoop. Je werkt plannen uit, past de strategie hierop aan en bent verantwoordelijk voor de inkoop van goederen en diensten binnen projecten. Hiervoor inventariseer en kwantificeer je projectrisico's en verzamel, bespreek en beoordeel je aan te kopen goederen en diensten binnen het projectteam. In deze seniorfunctie krijg je veel ruimte voor eigen input. Zo bepaal je bijvoorbeeld ook de onderhandelingsstrategie ten aanzien van leveranciers. Je bepaalt de prijs, kwaliteit, leveringsvoorwaarden en zorgt ervoor dat hierbij rekening wordt gehouden met de wensen en behoeften van alle stakeholders. Met periodieke rapportages zorg je ervoor dat alles helder en inzichtelijk is, voor interne en externe partijen. Je praat collega's bij over jouw bevindingen en overlegt met andere teamleiders over budgetten en prognoses, zodat de algehele strategie hierop aangepast kan worden en beslissingen worden genomen op basis van cijfers en feiten.



Gevraagd

Arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag bij een ontwikkelende bouwer met meerdere vestiging in Nederland. Afhankelijk van je woonplaats wordt jouw werkplek de dichtstbijzijnde vestiging.
De verschillende B&U projecten waaraan wordt gewerkt lopen uiteen van middelgrote tot grote klussen. Hierbij moet je denken aan nieuwbouw, renovatie en transformatie. Er wordt door heel Nederland gewerkt, maar de meeste projecten worden uitgevoerd in de provincies Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Overijssel. Op de werkvloer staan korte lijnen, snel schakelen, goede klantenservice en gelukkige medewerkers centraal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in