+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Junior Calculator| Ontwikkelende bouwer Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Junior Calculator in de bouwsector krijg je de kans om te groeien en echt iets te betekenen. Je leert van de besten in het vak en wordt betrokken bij alle stappen van een project. Je analyseert cijfers, contracten en denkt actief mee. Je werkt niet alleen aan woningbouw, maar ook aan andere soorten projecten. Er is veel ruimte voor jouw ideeën en je kunt zelf bepalen hoe je week eruitziet. Dit is jouw kans om te laten zien wat je kunt en door te groeien in de bouw. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

Als Junior Calculator krijg je de kans om snel te groeien en impact te maken. Met begeleiding van ervaren collega's ontwikkel jij je tot een expert in het vak. Je bent betrokken bij het hele proces, van projectstart tot nacalculaties. Verantwoordelijk voor cijfermatige aspecten, analyseer je contracten, voorwaarden en risico's en denk je proactief mee tijdens de uitvoering. Naast woningbouwprojecten werk je ook aan utiliteitsbouw, renovatie- en verduurzamingsprojecten. Flexibiliteit en persoonlijke groei staan centraal, met de vrijheid om je week zelf in te delen en mogelijkheden om andere afdelingen te verkennen.

Benefits

Je krijgt de kans als Junior Calculator om je leergierigheid en passie voor bouwprojecten te tonen. Wij bieden niet alleen een uitdagende startpositie, maar ook een duidelijk groeipad naar de rol van Kostendeskundige. Wil jij je bouwkundige kennis inzetten, jezelf ontwikkelen en doorgroeien? Dan ben je hier op de juiste plek! 

Bouwstenen voor succes

Wij zoeken een ambitieuze en gedreven HBO Bouwkundige, net afgestudeerd, voor de rol van Junior Calculator Woningbouw met mogelijkheid tot doorgroei naar Kostendeskundige. Ben jij gepassioneerd over cijfers en de bouwsector? Woonachtig in de regio Gelderland en klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Dan komen we graag met je in contact.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever, een ontwikkelende bouwer met regionale focus, realiseert jaarlijks ca €70 miljoen omzet. Projecten variëren van utiliteits- en woningbouw tot renovatie en verduurzaming. Het bedrijf kenmerkt zich door stabiliteit, sociale betrokkenheid en een open cultuur met leuke activiteiten. Wil jij deel uitmaken van een stabiele club, een hecht team en bijdragen aan regionale projecten met een grote impact? Dan is deze organisatie de club voor jou!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in