+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Financieel administratief medewerker bij het Kadaster Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 17,66 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij het Kadaster werk je als administratief medewerker aan financieel-administratieve taken. Je verwerkt facturen, koppelt ze aan inkooporders en zorgt voor een correcte crediteurenadministratie. Je werkt op een afdeling die belangrijk is voor de financiën van het hele bedrijf. Je krijgt een goed salaris, vakantiegeld, en reiskostenvergoeding. Ook zijn er mogelijkheden om thuis te werken en door te groeien. Het Kadaster zorgt voor een goede balans tussen werk en prive, en je draagt bij aan een betere wereld. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als administratief medewerker bij het Kadaster ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse financieel-administratieve werkzaamheden zoals het verwerken van binnengekomen facturen, het overgrote deel daarvan koppel je aan inkooporders (waar je soms naar op zoek moet) en je schoont de tussenrekening op. Daarnaast houd je je bezig met de crediteurenadministratie dat bestaat uit het juist verwerken en tijdig betaalbaar stellen van inkoopfacturen. En afhankelijk van je ervaring ga je ook aan de slag met interne controles. Je komt te werken op de afdeling Debiteuren, Crediteuren en Inkoopadministratie. Deze afdeling valt onder de directie Financiën en Control en is verantwoordelijk voor het voeren van de financiële en projectadministratie van het Kadaster. Samen met de 11 DCI collega’s, is er sprake van een gedeelde verantwoordelijkheid over de administratie van de hele organisatie.

Wij bieden:

- Een bruto uurloon vanaf € 17,66 (afhankelijk van opleiding en ervaring);
- Een vakantietoeslag van 8,33%;
- Reiskostenvergoeding (OV 100%);
- Thuiswerkvergoeding;
- Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
- Mogelijkheid tot hybride werken;
- Werken tijdens kantoortijden.

Wij vragen:

Je beschikt minimaal over een MBO/MBO+ werk- en denkniveau en hebt (aantoonbaar) affiniteit met financiële administratie. Het is voor het uitvoeren van de werkzaamheden vooral erg belangrijk dat je secuur en zeer zorgvuldig kan werken en dat je je hoofd koel weet te houden op drukke momenten. Kennis en ervaring met SAP FICO/CRM/SRM is een pré. • flexibel en gericht op samenwerking;
• kwaliteitsgericht en resultaatgericht;
• communicatief vaardig;
• woonachtig in de directe omgeving van Apeldoorn.

Waar ga je werken:

Waar loopt de grens tussen jouw tuin en die van je buurman? En welk vastgoed is van wie? Het Kadaster registreert van al het vastgoed (grond en gebouwen) in Nederland wie welke rechten heeft. Boven de grond registreert het Kadaster gegevens van woningen, schepen, luchtvaartuigen, percelen en wegen. Onder de grond doen ze dat voor netwerken van kabels en leidingen. Internationaal helpen zij ook landen om registraties op te zetten. Een goede landregistratie is een voorwaarde voor economische groei. Verder dragen ze dagelijks bij aan rechtszekerheid, in Nederland en daarbuiten. Ze worden geïnspireerd door de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. De SDG’s zijn zeventien doelen welke zijn opgesteld met als doel om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Waarom werken bij het Kadaster? - Een goede balans tussen werk en privé staat centraal; - Goede arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding; - Mogelijkheid voor hybride werken; - De kantoren zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer; - Diversiteit en inclusiviteit, het Kadaster biedt ruimte voor iedereen; - Je maakt hier maatschappelijke impact; - Je draagt dagelijks bij aan rechtszekerheid, in Nederland en daarbuiten; - Het Kadaster laat zich inspireren door de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in