+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Financieel Administratief medewerker Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Ambiuzz

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Je gaat aan de slag met de administratie van onze projecten. Dit betekent dat je zorgt voor de geldzaken zoals betalingen en facturen. Ook help je klanten met vragen en zorg je dat alles netjes is geregeld. Je maakt offertes, beantwoordt telefoontjes en zorgt dat alles op financieel gebied goed loopt. We vinden het belangrijk om op een goede manier met onze omgeving om te gaan. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever is een modern en dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in onderhoud en schilderwerk. Al meer dan 40 jaar verzorgen zij duurzaam totaalonderhoud voor onder andere woningcorporaties, zorginstellingen, industrie en particulieren. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de basis voor onze organisatie.

Als financieel administratief binnendienst medewerker ga je je fulltime bezighouden met onze projectadministratie in de breedste zin van het woord. Dat betekent onder andere dat je de administratie rondom de crediteuren en debiteuren verzorgt. Ook sta je de klanten te woord bij vragen en verbeterpunten en deze handel je natuurlijk af naar volle tevredenheid.
Verder maak je offertes voor nieuwe opdrachten, behandel je de informatieverzoeken en regel je dat de facturen verstuurd kunnen worden. En komen er verkooptelefoontjes binnen? Dan beantwoord je die natuurlijk ook.

Gevraagd

Jij beschikt over minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en je bent financieel/administratief onderlegd. Verder ben je communicatief sterk en kun je snel schakelen als dat nodig is. Automatisering heeft voor jou geen geheimen en je hebt kennis van het Microsoft-pakket. Je kunt zelfstandig aan het werk, maar in een team werken is voor jou ook geen probleem.

Aanbod

Wat bieden wij?
  • Een bij de functie en jouw opleidingsniveau passend salaris.
  • Bovengemiddelde primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Kans op een vaste aanstelling.
  • Werken bij een innovatief familiebedrijf.
Krijg je energie van deze vacature, solliciteer dan via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel gerust naar Ambiuzz 055-5347962.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in