+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Constructiebankwerker lasser Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Euro Planit

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je als Constructiebankwerker Lasser aan speciale voertuigen. Je bouwt mee vanaf de eerste schets tot het voertuig klaar is. Het is een baan met veel afwisseling en je werkt samen in een team van vakmensen. Je krijgt de kans om te groeien in je werk. Ook zijn er goede kansen voor een vast contract. Dit alles in een bedrijf waar alles van begin tot eind gedaan wordt, wat zorgt voor unieke projecten. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar een ervaren Constructiebankwerker Lasser met specialisatie in de carrosseriebouw. Ben jij een enthousiaste vakman/vakvrouw met Niveau 3 MIG-MAG lasvaardigheden? Heb je ervaring in het samenstellen van tekeningen en kun je zelfstandig werken met groot materieel? Dan zijn wij op zoek naar jou!Dit ga je doen

Als Constructiebankwerker Lasser in de carrosseriebouw ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig samenstellen van onderdelen volgens tekening. Je werkt hier met klant-specifieke voertuigen die binnen dit mooie familiebedrijf van eerste schets tot aflevering aan de klant compleet in eigen huis gebouwd worden

Over de opdrachtgever

Een mooi bedrijf dat specifieke trailers en aanhangwagens voor vrachtwagens bouwt. Doordat de engineering, constructie en afbouw allemaal in eigen huis gedaan worden kunnen ze heel bijzondere dingen bouwen en zit er heel veel afwisseling in het werk.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. Je komt terecht in een enthousiast team van vakmensen, waarbij jouw kennis en ervaring worden gewaardeerd. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en bij gebleken geschiktheid een vaste baan.

Ben jij de Constructiebankwerker Lasser die wij zoeken? Dan komen we graag met je in contact. We kijken uit naar jouw sollicitatie!



Gevraagd

Je beschikt over uitstekende MIG-MAG lasvaardigheden op Niveau 3 en hebt ervaring met het lassen van diverse materialen. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te werken met groot materieel, waarbij veiligheid en kwaliteit altijd voorop staan. Verder vinden we de volgende zaken belangrijk:

  • Een opleiding in de techniek op MBO niveau.
  • Ervaring in de carrosseriebouw is een pré.
  • Bekendheid met het lezen en interpreteren van technische tekeningen is een must.
  • de Nederlandse taal kunnen verstaan en spreken.
  • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in