+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Tandarts-assistent/Preventie-assistent Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rovidam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 p/m

Vacature in het kort

In een bijzondere tandartspraktijk in Apeldoorn zoeken ze een tandartsassistent/preventie-assistent. Deze praktijk is niet zomaar een plek, het is echt prachtig! Ze bieden veel meer dan alleen tandheelkunde, zoals cursussen en lezingen. Je kunt hier veel leren, ook over specialistische behandelingen. Het is een kans om te groeien in je vak. Werken kan ook 's avonds, wat uniek is. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een team dat gaat voor de beste zorg. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Tandartsassistent/preventie-assistent gezocht voor in Apeldoorn, uren in overleg, avonden ook mogelijk!


Niet zomaar een praktijk!

Wérkelijk prachtige locatie in Apeldoorn om te werken, en zeg nou zelf, dat is toch al direct prettig? Deze werkgever onderscheidt zich in alles wat ze doen. Ze geven zelf cursussen en lezingen bijvoorbeeld. Qua tandheelkunde zijn er veel disciplines vertegenwoordigd, zoals orthodontie en implantologie. Dus ben jij hierin geïnteresseerd, dan zijn er zeker mogelijkheden voor je. Er komen ook ouders met baby's voor een behandeling van de lipbandjes. Ook erg leuk!


Wij vinden de praktijk die bij jou past.

Rovidam werkt snel en gedegen. Onze ervaren recruiters kennen de markt als geen ander en brengen je met de tandartspraktijk naar wens in contact. Wat het jou kost? Rovidam bemiddelt kandidaten gratis, dus reageer direct en bel of app naar…….


Super challenging!

Heb jij net je opleiding afgerond of al enige ervaring? Ben je tandartsassistent en wil je doorgroeien naar preventie? Jij kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken en gaat voor de allerbeste zorg.Je komt te werken in een mooi monumentaal pand waar ze alle specialisaties in huis hebben. Als tandarts-assistent assisteer je hoofdzakelijk aan de stoel, maar je kunt ook snuffelen aan implantologie en orthodontie. Vind je omloop leuk, dan zijn daar ook mogelijkheden voor. Hier komen ook ouders met baby's voor de lipbandjes. Als je graag 's avonds werkt, is dat ook mogelijk, de praktijk is op maandag en woensdag ook gedurende de avond geopend!


Past deze functie bij jou?
  • Je bent een tandarts-/preventie assistent, door opleiding of ervaring.
  • Je bent 3-5 dagen beschikbaar. Alles is bespreekbaar.
  • Je legt de lat hoog voor jezelf
State of the art tandheelkunde

Je gaat met veel plezier werken in een prachtige moderne praktijk in een  monumentaal jasje in Apeldoorn. Alle specialisaties hebben ze in huis en jij mag hier deel van uit gaan maken. Ze bieden je de kans om veel te leren. Aantal dagen zijn in overleg. De kliniek heeft 5 behandelkamers en een spreekkamer. Ze maken gebruik van de modernste apparatuur en werken zoveel mogelijk met daglicht. Hier staan ze voor kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke zorg. En een gezonde mond vinden ze hier van levensbelang, want zonder een gezonde mond geen gezond lichaam. Je kunt hier 3-5 dagen per week aan de slag. 


Kennismaken met deze club?

Ik vertel je er graag alles over!

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. / 06-39675601

Ref: 20045

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in