+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker avonddienst, Wasco Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

In deze functie zit je nooit stil en verdien je een goed startsalaris. Plus, je reiskosten worden vergoed. Het is de perfecte bijbaan voor de avond, met supergezellige collega's. Je gaat aan de slag met het verzamelen van orders, geholpen door een headset en een elektrische pallettruck. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

In de avonduren werken, fit blijven, nieuwe werkervaring opdoen én tot wel € 20,84 per uur verdienen! Te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Bij Wasco in Apeldoorn kan het allemaal! Lees snel verder en solliciteer direct als magazijnmedewerker en wie weet heb jij binnen no-time deze perfecte bijbaan te pakken!

Wat bieden wij jou
  • Een lekker startsalaris van € 13,89 vanaf 21+!
  • Een baan waarbij je niet stilzit. #lekker bezig
  • Met toeslagen tot wel € 20,84 verdienen, YES!
  • Jouw reis naar Wasco wordt vergoed!
  • De ideale bijbaan in de avonduurtjes
  • De leukste en gezelligste collega's
Wie ben jij

Heb jij zin om te knallen als magazijnmedewerker? Mooi! Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder vragen wij:

  • Minimale beschikbaarheid van 3 avonden in de week
  • Dat je eigen vervoer hebt richting Apeldoorn
Wat ga je doen

In het distributiecentrum ga jij als magazijnmedewerker orders verzamelen die uiteindelijk naar de klanten worden gebracht. Maar hoe weet je nou welke orders je moet hebben en hoe je deze verplaatst? Daar heb jij 2 belangrijke onderdelen voor. Namelijk: de headset, deze vertelt jou precies welk product je moet hebben en waar je deze kunt vinden. En twee: je elektrische pallettruck. Hiermee rij jij het magazijn rond en plaats jij de orders op. Gaaf he? Let wel op: soms zijn dit best grote en zware producten, maar voor een magazijnmedewerker als jij is niks te gek, toch?! Want jij hebt er zin in en houdt van knallen! Je werkt van 18:00 tot 01:00 uur. De ideale bijbaan dus, en oh ja.. je hebt ook nog eens lekker weekend! YES

Waar ga je werken

Wasco is een groothandel in installatietechniek. CV ketels, badkuipen, wasbakken… alles! Het is een snel groeiend bedrijf en sinds dit jaar hebben ze zelfs een nieuwe vestiging geopend in Deventer. Klinkt als een top werkgever, he? Bij Wasco houden we van gezelligheid op de vloer! Het helpt ons zelfs om goede resultaten te behalen. Wil je deze gave baan als magazijnmedewerker delen met je vrienden? Laat hun solliciteren en verdien hier tot € 250 mee!

Sollicitatie

Al deze kansen kan je niet laten liggen! Solliciteer direct als magazijnmedewerker bij Wasco. Klaar? Lekker bezig!! Via de bevestiging in de mail plan jij alvast een persoonlijke bel afspraak in met mij of mijn collega. Twijfel je? Of heb je nog een dringende vraag? Geen probleem! Wij helpen je graag via onderstaande gegevens. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in