+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Interim Professionals Verhuurmakelaar Woningcorporatie Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacature in het kort

Bij ons werk je als verhuurmakelaar aan het hele verhuurproces van woningen. Van het begin tot het eind zorg je dat alles goed gaat. Je praat veel met huurders en helpt ze met hun vragen. Ook regel je de papieren en administratie. We vinden het belangrijk dat je blijft leren en groeien. Daarom kijken we samen hoe we jou kunnen helpen met trainingen en cursussen. We werken echt samen, jouw mening telt. En we vieren successen samen, bijvoorbeeld met barbecues en borrels. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Bij Continu zijn we namelijk op zoek naar een verhuurmakelaar met een koffer vol (corporatie) ervaring die op zoek is naar meer dynamiek en uitdaging in zijn of haar werk. Iemand die door de bril van een ander goed kan beoordelen wat zijn of haar behoeftes zijn en zodoende altijd op zoek gaat naar de beste oplossing. Herken jij jezelf daarin? Dan komen wij graag in contact met je!

Als verhuurmakelaar zorg jij dat het verhuurproces van een woning soepel verloopt. Een diverse functie waarbij je verantwoordelijk bent

voor het gehele verhuurproces van a tot z. Van het tekenen van het huurcontract tot de opzegging van de huidige bewoner, je doet het allemaal! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het administratieve gedeelte van het verhuurproces, waarbij je samen met jouw collega’s staat voor een goede dienstverlening. In deze functie heb je regelmatig contact met je huurder en maak je afspraken met de huurder over de aankomende verhuizing of intreding tot die nieuwe woning met een trapgevel, of toch die ene woning met de grote ramen!

Wij werken samen

Als Interim Professional bij Continu krijg jij alle mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen als professional. Je gaat samen met onze fieldmanager Monique kijken waar jouw ambities voor de toekomst liggen en hoe je dit d.m.v. trainingen, cursussen en opleiding kunt bewerkstelligen. Jij werkt niet vóór ons, jij werkt mét ons. Daarom bepalen we samen welke projecten het beste bij jou passen en vinden we werkgeluk en werk-privé balans belangrijk. Als collega's onderling vieren we samen onze successen en de deur staat altijd voor je open. Team-barbecues en kerstborrels? Jij hoort daar gewoon bij.



Gevraagd

Omdat je ingezet wordt waar je hard nodig bent, is het belangrijk dat je voldoende werkervaring in de woningcorporatiesector hebt om direct van start te kunnen gaan. We zijn op zoek naar een verhuurmakelaar/medewerker mét woningcorporatie ervaring. Heb jij soortgelijke functies vervuld binnen de woningcorporatiesector? Dan komen wij natuurlijk graag in contact met je!

  • Ervaring op het gebied van verhuur binnen de corporatiesector is een pré;
  • Je bent flexibel, proactief en klantgericht;
  • Je krijgt energie van korte opdrachten bij verschillende werkgevers;


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris conform CAO woondiensten
  • 28 tot 36-urige werkweek
  • Jaarcontract met mogelijkheid tot vast
  • 25 vakantiedagen
  • De mogelijkheid om via Continu een lease auto te rijden
  • Bonusregeling dat wordt gekoppeld aan het aantal gewerkte uren
  • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden via Kjenning
  • Bedrijfsuitjes en andere gezellige bijeenkomsten met collega's
  • Een netwerk van gepassioneerde professionals uit jouw sector


Bedrijfsomschrijving

De vele Interim Professionals die jou de afgelopen 25 jaar voor zijn gegaan bij Continu Professionals vinden het vooral motiverend dat je altijd wordt ingezet waar je het hardste nodig bent. Dat geeft een hoop voldoening uit je werk. De ideale combinatie tussen zelfstandigheid en teamgevoel, terwijl je werkt voor een werkgever met verstand van zaken. Daar komt het als Interim Professional bij Continu op neer. Wij brengen al 25 jaar professionals en woningcorporaties in Brabant, Limburg, Zuid-Holland en de rest van het land bij elkaar. We zitten dus dicht bij het vuur. Wij snappen wat jij belangrijk vind in je carrière.Persoonlijk contact houden en gezamenlijke activiteiten organiseren zit in onze interne cultuur. Je bent hier geen personeelsnummer op een loonstrook, maar een collega en een onderdeel van het team. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling als professional en als persoon. Sinds 2019 mogen wij ons zelf een gecertificeerd Great Place To Work noemen. Benieuwd geworden wat dat inhoudt? Bel, app of mail mij vandaag nog en ontdek het zelf!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in