+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Junior jurist Omgevingsrecht - regio Apeldoorn Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Omgevingsrecht als junior jurist, ondersteun gemeenten bij juridische vraagstukken en draag bij aan duurzame projecten. Maak gebruik van de Maandag® Academy met trainingen die jou zowel vakinhoudelijk als persoonlijk verder brengen. Ontwikkel je met een persoonlijk opleidingsbudget, en geniet van de flexibele zekerheid en de mogelijkheid om aan diverse opdrachten te werken. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Vanuit Maandag® bieden wij jou een (vast) dienstverband én een werkplek bij een gemeente in jouw regio (Apeldoorn) om werkervaring op te gaan doen. Daarnaast bieden we jou vanuit de Maandag® Academy trainingen, vakinhoudelijk en gericht op persoonlijke ontwikkeling, om je te ontwikkelen tot volwaardig jurist Omgevingsrecht. Denk bijvoorbeeld aan trainingen omtrent de Omgevingswet, het werken binnen een politieke omgeving of een basiscursus handhaving. Maar ook trainingen als bijvoorbeeld omgaan met verschillende persoonstypes of het voeren van lastige gesprekken. Deze trainingen vinden allemaal in tijd van Maandag® plaats. Daarnaast krijg je ook beschikking over een persoonlijk opleidingsbudget waarmee je de mogelijkheid krijgt om externe trainingen of opleidingen in te kopen.

Als junior jurist Omgevingsrecht speel je een essentiële rol in het ondersteunen van de gemeente bij juridische vraagstukken. Denk hierbij aan vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening, vergunningverlening en milieu. Dit kan gaan over het opstellen en beoordelen van een bestemmingsplan (vanuit juridisch oogpunt), adviseren over ruimtelijke ontwikkelingen en het behandelen van en adviseren over geschillen met betrekking tot ruimtelijke ordening. Wanneer het gaat over vergunningverlening gaat het om het beoordelen van een vergunningsaanvraag, het opstellen van vergunningsbesluiten of het adviseren over de naleving van verguningsvoorwaarden.

Als junior jurist Omgevingsrecht speel je een belangrijke en actieve rol in het vormgeven van de leefomgeving en het waarborgen van de juridische integriteit van projecten en processen. Je draagt bij aan een duurzame en rechtvaardige gemeenschap, terwijl je jouw eigen juridische vaardigheden en expertises verder ontwikkelt.


Functie eisen
  • Afgeronde hbo- of wo-opleiding in juridische richting
  • Bij voorkeur heb je stage gelopen bij een gemeente op een juridische afdeling óf heb je praktijkopdrachten gedaan voor een gemeente
  • Je hebt ruime affiniteit met Omgevingsrecht
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Junior jurist Omgevingsrecht - regio Apeldoorn die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in