+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Timmerman Kleinbouw Particuliere Projecten Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.400 - € 3.950 p/m

Vacature in het kort

Bij deze groeiende aannemer kun je in een driehoek tussen Deventer, Apeldoorn en Zutphen werken, lekker dichtbij huis. Ze geven veel aandacht aan hun werknemers en zorgen voor een goede sfeer. Je kunt zelfs parttime als timmerman aan de slag. Je werkt aan verschillende projecten, van bedrijfshallen tot luxe woningen. Er is altijd ruimte voor kwaliteit en plezier. Op vrijdag sluit je de week af op kantoor met een drankje, klaar voor het weekend. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Dichtbij huis werken en in een driehoek tussen Deventer, Apeldoorn en Zutphen, dat is het grote voordeel bij het werken voor deze groeiende aannemer. Zij bieden en geven veel aandacht voor de werknemers, waardoor iedereen met een lach komt en ook weer naar huis gaat. Er is zelfs een mogelijkheid om als timmerman 32 uur in de week te werken. Projecten variërend tussen de 1 en 15 miljoen, waaronder bedrijfshallen, kantoorpanden, appartementen, duurzaam renoveren en luxe woningen. De diversiteit spat er van af en dat maakt elk project ook identiek. Sturend op kwaliteit maar tussendoor ook tijd voor een dolletje. Tot slot heb je ook nog eens de tijd en ruimte om op vrijdag de week af te sluiten in Deventer, op kantoor onder het genot van een lekker drankje, zodat je goed het weekend in kan gaan! Wie wil dat nou niet?



Gevraagd

Jij vindt net als wij een tevreden klant belangrijker dan een beetje extra marge. En nog belangrijker, werkgeluk staat bij jou ook bovenaan. Je hebt de nodige ervaring om overzicht te houden, de juiste beslissingen te maken en de samenwerking in het team te stimuleren.

Waar maak je ons verder blij mee?

·        Opleiding maakt ons niet uit, jouw ervaring spreekt voor zich toch?

·        Ervaring maakt ons wel uit, bij voorkeur in de nieuwbouw

·        Jij doet het werk graag op jouw manier



Aanbod

  • Salaris tussen de €3.400 en €3.950 per maand o.b.v. 40 uur
  • Een bus met materiaal beschikbaar gesteld door de opdrachtgever
  • Flexibel werken voor een goede balans
  • Veel doorgroeimogelijkheden en de ruimte om je ambities uit te spreken.
  • 32 urige werkweek is bespreekbaar
  • 25 Vakantiedagen en tevens 20 ADV dagen
  • Bouw BPFPensioen
  • Fantastische teamuitjes
  • Collega's met fantastische humor


Bedrijfsomschrijving

Bij deze middelgrote aannemer in Deventer staat bekend als een hoog aangeschreven organisatie binnen de bouwwereld. Het werkgebied is regio Deventer en daar zijn ook een groot deel van de klanten te vinden. Dit zorgt ervoor dat de reisafstanden kort zijn, een trouw netwerk er is en dat werknemers tevreden zijn. De bedrijfsfilosofie is gebaseerd op samenwerken en dit is ook terug te zien in de mentaliteit van de werknemers. Het wordt namelijk gestimuleerd om collega's te helpen tot dat het werk af is en dit leidt tot een prettige werksfeer. Aan het einde van de dag is ook iedereen op tijd thuis. Spreekt deze vacature je aan, solliciteer dan direct en dan breng ik je in contact met deze leuke werkgever in de regio Deventer! Enthousiast, of eens toe aan een sparringspartner? Neem dan gerust telefonisch contact met mij op of solliciteer direct hier beneden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in