+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

New Business Sales Representative Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LAMA empowerz

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
LAMA empowerz

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Met je commerciële talent spot je kansen, leg je contacten en ontwikkel je leads tot klanten, bijdragend aan zowel klantdoelen als die van ons bedrijf. Als New Business Sales Representative werk je aan het uitbreiden van ons klantenbestand. Geniet van de mogelijkheid om zowel op kantoor als thuis te werken, en profiteer van een moderne pensioenregeling, een aantrekkelijke bonusregeling, en een auto van de zaak of reiskostenvergoeding. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Met je commerciële blik spot je kansen, leg je contacten met leads en ontwikkelt deze tot prospect en tot klanten. Op deze wijze draag je bij aan het realiseren van de doelstellingen bij je klanten, maar ook bij LAMA.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Met je commerciële blik spot je kansen, leg je contacten met leads en ontwikkelt deze tot prospect en tot klanten. Op deze wijze draag je bij aan het realiseren van de doelstellingen bij je klanten, maar ook bij LAMA.

We hebben een gave functie voor een New Business Sales Representative die samen met het team werkt aan een uitbreiding van het klantenbestand. Aan de hand van gerichte informatie ga je op zoek naar de juiste personen binnen de organisatie om de lead te laten zien wat LAMA kan betekenen. Nadat je weet wie wie is binnen de organisatie, stel je samen met de Sales Manager een projectvoorstel op. Je hebt alles overzichtelijk opgeslagen en kunt nu aan de slag om een offerte te maken en natuurlijk verstuur je deze ook. Want je begrijpt dat dit ook weer een contactmoment is.

Je openstaande offertes heb je overzichtelijk geordend en daarmee is het, voor jezelf maar ook voor het team, eenvoudig om de opvolging van de verschillende offertes coördineren. Als een lead aangeeft meer informatie te willen zorg je dat je een perfecte presentatie geeft. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen, want je collega helpt je om een demo van de verschillende mogelijkheden van Maximo te geven.

Natuurlijk weet je met de presentatie de juiste snaar te raken bij de klant en nadat het contract getekend is, geef je het stokje over aan het team zodat jij je weer kunt richten op nieuwe leads. De afsluiting van de fase is het verzorgen van de managementrapportage over het salesproces. Je hebt de mogelijkheid om een aantal dagen thuis te werken, maar je weet van jezelf dat je het beste functioneert als je bij de lead zit. Dan weet je beter wat er speelt en hoe je dit in het salesvoorstel kunt verwerken. Op vrijdag ben je op kantoor om met je collega’s te sparren en gezellig samen de werkweek af te sluiten.

Wij vragen

Wat verwachten we van jou?

We werken met een top team en daarom moet onze nieuwe collega aan een paar basisvoorwaarden voldoen:

  • Hbo werk-, denkniveau verkregen door opleiding en/of ervaring
  • Succesvol binnen een salesfunctie binnen IT/consultancy branche
  • Klantgericht

Wij bieden

Wat krijg je er voor terug?

  • Continue studie- en ontwikkelmogelijkheden
  • Een moderne pensioenregeling
  • Salaris tot €5000,00 bruto op basis van 40 uur.
  • Bonus
  • Auto van de zaak of reiskostenvergoeding
  • Mogelijkheid om thuis te werken
  • Goede balans werk/privé

Zie je het al helemaal voor je? Wil je afwisseling en uitdaging in je werk en vind je het tof om veel bij klanten op locatie te zijn. Leuk! Neem voor meer info contact op met mij en ik kan je er meer over vertellen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in