+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Omgevingsmanager Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.540 - € 5.690 p/m

Vacature in het kort

In de rol van Omgevingsmanager bij BAM speel je een cruciale rol in het begrijpen en enthousiasmeren van sleutelfiguren voor onze projecten, met als doel een win-winsituatie te creëren voor alle betrokken partijen. Je werkt in een omgeving waar jouw ontwikkeling centraal staat, met hybride werkmogelijkheden en een breed scala aan trainingen. Plus, geniet van aantrekkelijke kortingen op sportabonnementen en meer. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Bij de projectrealisatie is het cruciaal om de sleutelfiguren en hun belangen te begrijpen en enthousiasme te genereren voor onze aanpak. We streven naar een win-winsituatie tussen BAM, de klant en andere betrokkenen, om de impact op de omgeving te verminderen. Jouw betrokkenheid maakt het verschil!

Wat ga je doen

Als omgevingsmanager ben jij de schakel tussen de operatie en de klant: Rijkswaterstaat. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het project en coördineer je de onderaannemers. Daarnaast heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Je identificeert en begrijpt de belangen van belangrijke stakeholders, waaronder bewoners en overheidsinstanties (Rijkswaterstaat). Zo creëer je een solide draagvlak voor jouw projectaanpak, wat essentieel is voor succes op lange termijn.
  • Je blinkt uit in effectieve communicatie met de omgeving gedurende alle fases van het project. In nauwe samenwerking met de klant, behaal je moeiteloos de gestelde projectdoelstellingen.
  • Met jouw doortastende aanpak ontwikkel en implementeer je een communicatiebeleid dat niet alleen klachten behandelt, maar ook het imago van onze organisatie naar nieuwe hoogten tilt.
  • Als adviseur voor het projectmanagement ben jij dé expert in omgevingsstrategie, planning, voortgang en risicobeheersing. Je weet een perfecte balans te vinden tussen onze belangen en die van de omgeving.
  • Jouw doelgerichte aanpak garandeert een effectieve omgevingsorganisatie, inclusief communicatie en vergunningenbeheer. Hierdoor verloopt het project soepel en wordt naleving van veiligheids- en milieueisen moeiteloos gegarandeerd.
Jouw werkomgeving

Met Rijkswaterstaat heeft BAM Bouw en Techniek een integraal prestatiecontract voor het beheer en onderhoud van diverse objecten verspreid over Noord Nederland. De objecten zijn onder te verdelen in kantoren, steunpunten en (zout)loodsen. Aan de gebouwen doen wij het bouwkundig, elektrotechnisch, werktuigbouwkundig en grijs/groen onderhoud. Wij zijn voor het preventief, correctief en planmatig onderhoud verantwoordelijk, inclusief alle voorkomende vervangingen. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het afhandelen van de storingen. Onze servicedesk is hiervoor 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar.

Wij bieden jou

Bij BAM geloven we in het investeren in onze medewerkers en het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur. Bij BAM kun je hybride werken, waardoor je flexibel kunt werken en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Daarnaast bieden we je:

  • Een salaris tussen de €3.540,- en €5.690,- bruto 4 weken (x13), afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Technisch Installatiebedrijf cao, inclusief 25 vakantiedagen, 13 roostervrije dagen per kalenderjaar;
  • Vergoeding van je reiskosten (100% OV of een kilometervergoeding), laptop en iPhone;
  • Een unieke kans om jezelf in de breedte te ontwikkelen, waarbij je via onze eigen ‘BAM Learning’ op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en kennis. Daarnaast zijn andere cursussen en trainingen altijd bespreekbaar;
  • Fijne extra’s zoals gemiddeld 40 procent korting op jouw sport(school)abonnement en korting op o.a. privéverzekeringen, HP producten en Microsoft Office.
Hier herken jij jezelf in
  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau, met een technische opleiding zoals bijvoorbeeld werktuigbouwkunde.
  • Ervaring met omgevingsmanagement, zoals o.a. het verlenen van vergunningen.
  • Ervaring met complexe en omvangrijke projecten, bij voorkeur multidisciplinair: bouwkundig en technisch.
  • Je hebt goed ontwikkelde sociale vaardigheden en staat sterk in je schoenen.
Het sollicitatieproces

Heeft deze uitdaging je interesse gewekt en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Ike Erades, Senior Corporate Recruiter, via telefoon, sms of WhatsApp op +31(0)6 5016 6846, of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Solliciteren is eenvoudig via de sollicitatieknop op deze pagina.



Gevraagd

samenwerking, enthousiasme, opleiding, planning, beheer, bouw, Regional Finance Manager, Country Sales Manager, Plant Quality Manager & Supplier Quality Manager, Demand Planning Manager, Materials Manager, Director of Country Head, Purchase Manager, Country Head, SAP Downstream MM Ariba EAM Supply Chain Senior Manager, Quality Manager
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in