+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Project Controller - Gebouwservices Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 5.630 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van top projecten in Nederland als project controller bij BAM Gebouwservices. Analyseer, adviseer en draag direct bij aan resultaten in de bouw en techniek. Deze rol biedt je de kans om midden in de uitvoering te staan. Geniet van de flexibiliteit van hybride werken, een competitief salaris, een elektrische leaseauto of mobiliteitsbudget, en een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden inclusief een uniek leerplatform. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Word jij enthousiast van top projecten in Nederland? Analyseer, adviseer en overtuig je graag? Hou je van bouw en techniek? Dan is de rol van project controller bij BAM Gebouwservices iets voor jou! Sta midden in de uitvoering en draag direct bij aan het resultaat.

Wat ga je doen

Als project controller ben je verantwoordelijk voor het financiële beheer van Gebouwservices contracten. Je houdt je voornamelijk bezig met rendement analyses op (meerjarige) onderhoudscontracten (nieuw en lopend) en rendementsbewaking van onderhoud, storingen, de voor en nacalculatie van projecten. Je fungeert als aanspreekpunt voor project control op de standplaats en bent actief betrokken bij alle financiële overleggen. Daarnaast vervul je de rol van sparringspartner van de businesscontroller, waarbij je strategisch advies biedt en ondersteuning biedt bij cruciale beslissingen.
 

  • Kritische rol voor betrouwbaar inzicht in financiën, bedrijfskunde, risico’s en kansen;
  • Actieve "advocaat van de duivel," kritische sparringspartner voor resultaatoptimalisatie;
  • Proactieve projectbewaking, omzetten van kansen en risico’s, scenario’s schetsen en adviseren;
  • Verantwoordelijk voor complete inrichting projectcontrol, ontwikkeling en bewaking administratieve projectorganisatie en controlemethodieken;
  • Financiële administratie en rapportages binnen financieel beleid, gericht op tijdige en correcte gegevensvastlegging en liquiditeitsbeheer.
Jouw werkomgeving

Als project controller ben je onderdeel van het Finance team van BAM Bouw en Techniek Gebouwservices en werk je binnen het Finance regioteam samen met de business controller, projectadministrateur en administratief medewerker. De standplaats van deze functie betreft Apeldoorn. Bij BAM kan je hybride werken wat betekent dat je zowel deels thuis als op kantoor kan werken.

Schiphol, de Johan Cruijff Arena, winkelcentrum Hoog Catharijne en de Rotterdamse Markthal. Zomaar wat voorbeelden van locaties waar je ons niet altijd ziet, terwijl we er wel zijn. Bij BAM Bouw en Techniek - Gebouwservices houden we ons bezig met technisch beheer en onderhoud. Dat doen we voor uiteenlopende opdrachtgevers als ziekenhuizen, (rijks)kantoren en laboratoria.

Wij bieden jou

Bij BAM geloven we in het investeren in onze medewerkers en het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur. Bij BAM kun je hybride werken, waardoor je flexibel kunt werken en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Daarnaast bieden we je:
 

  • Een salaris tussen de € 4.500,- en € 5.630,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Bouw en Infra cao zoals een budget voor duurzame inzetbaarheid (2,18%), inclusief 25 vakantiedagen, 15 roostervrije dagen en 3 kortverzuimdagen per kalenderjaar;
  • Een elektrische leaseauto of mobiliteitsbudget, laptop en iPhone;
  • Een unieke kans om jezelf in de breedte te ontwikkelen, waarbij je via onze eigen ‘BAM Learning’ op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en kennis. Daarnaast zijn andere cursussen en trainingen altijd bespreekbaar;
  • Fijne extra’s zoals gemiddeld 40 procent korting op jouw sport(school)abonnement en korting op o.a. privéverzekeringen, HP producten en Microsoft Office.
Hier herken jij jezelf in

We zoeken een gedreven professional met bewezen integriteit, creativiteit, omgevingsbewustzijn en overtuigingskracht. Deze vaardigheden zijn cruciaal voor het aanpakken van uitdagingen en het bieden van innovatieve oplossingen.
 

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding in een economische, bedrijfskundige of financiële richting;
  • Kennis en affiniteit met ICT systemen waaronder SAP;
  • Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring als project controller;
  • Je kan meerdere communicatiestijlen hanteren;
  • Je bent sterk in processen en cijfers en je hebt affiniteit met de industrie, bouw of techniek.
Het sollicitatieproces

Is jouw interesse gewekt? Laat dan via de button ‘solliciteren’ jouw gegevens achter. Onze recruiter Linda van der Grijn maakt graag kennis met jou. Heb je nog vragen? Bel, mail of app Linda van der Grijn gerust via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of +31(0)6 50 03 93 27.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in