+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Intern Begeleider / Kwaliteitscoördinator Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BMC

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BMC

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Bij Het Hofpark, een school die groeit en verandert, zoeken we een speciale leerkracht. Je wordt Intern Begeleider/Kwaliteitscoördinator. Je helpt leerlingen en collega's, en zorgt dat iedereen goed kan leren. Je werkt samen met een team dat leren en groeien belangrijk vindt. Samen maken jullie het onderwijs beter. Dit is je kans om in een nieuw team te starten en echt iets te betekenen voor leerlingen. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Het Hofpark biedt gespecialiseerd onderwijs aan leerlingen in de leeftijd van 4 – 13 jaar die extra ondersteuning nodig hebben vanwege hun gedrag en sociaal-emotionele ontwikkeling. Het is een dynamische en ambitieuze school, die volop in ontwikkeling is.

Als aanvulling op de Commissie voor de Begeleiding zoekt de school een leerkracht met de taak Intern Begeleider/Kwaliteitscoördinator. Iemand die bewust kiest voor het speciaal onderwijs. Gezocht wordt een collega die het leren coördineert, trends analyseert en een bijdrage levert aan de ondersteuning van leerlingen. Je bent, samen met de gedragswetenschapper, voor zowel het MT, als de leerkrachten en ondersteuners het aanspreekpunt voor onderwijsinhoudelijke zaken en leerprocessen binnen de school. 

Je voelt je medeverantwoordelijk voor zowel de pedagogische als didactische kwaliteit binnen de school als geheel en handelt hiernaar. Je ziet snel wat er in een groep speelt en denkt mee aan oplossingen bij mogelijke vraagstukken. Bij dit alles houd je rekening met en speel je in op de gestelde ambities, de wettelijke kaders en maatschappelijke tendensen.

Met jouw expertise en ervaring lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van onze leerkrachten, leerkrachtondersteuners en de versterking van de kwaliteitszorg. Jij ziet andermans kwaliteiten en weet hoe je mensen in hun kracht zet. Je weet hoe leren werkt, wat werkt in de klas en in teams en kan dit, in samenwerking, goed overbrengen.

Tenslotte is er binnen De Onderwijsspecialisten een actieve IB-vakgroep, waar je samen met de andere Intern Begeleiders/Kwaliteitscoördinatoren deel van uitmaakt.

Je werkt in een betrokken, samenwerkend en relatief nieuw team. Je aanstaande collega’s geven je graag een indruk van de functie. Je leest hun verhalen op de website van De Onderwijsspecialisten: .



Gevraagd

  • Je hebt de pabo en een IB/Master SEN-opleiding en hebt al enige jaren ervaring als Intern Begeleider/Kwaliteitscoördinator. Werkervaring binnen het S(B)O is wenselijk.
  • Je hebt een sterke focus op onderwijskwaliteit. Het 4D-model model geeft hierbij richting. Ervaring hiermee is een pré.
  • Je bent in staat anderen te inspireren en vervult een voortrekkersrol op het gebied van onderwijsontwikkeling.
  • Je bent bekend met traumasensitief onderwijs, PBS, de ABC-methodiek en EDI en weet de vertaalslag te maken naar de praktijk.
  • Vanuit de visie op leren, gedrag en organiseren, help je collega’s de visie eigen te maken en te vertalen naar het dagelijks handelen.
  • Je bent een expert op het gebied van pedagogisch-didactisch handelen. Je monitort binnen de school de voortgang, informeert het MT hierover en coacht leerkrachten en leerkrachtondersteuners.
  • Je bent in staat om een substantiële bijdrage te leveren aan het versterken van het onderwijsleerproces, de professionele cultuur en de doorontwikkeling van de school.
  • Je bent analytisch en gestructureerd.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Je begint met een jaarcontract in een fulltime functie en dat wordt een vast contract als de samenwerking goed bevalt.
  • Je salaris is max. € 5.862 bruto per maand (CAO PO schaal LC)
  • Je professionele ontwikkeling krijgt alle ruimte (denk aan opleidingsprogramma’s en carrièrestappen).
  • Je ontvangt daarnaast 10,5 weken vakantie per jaar, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een extra eindejaarsuitkering.


Bedrijfsomschrijving

Het Hofpark is onderdeel van De Onderwijsspecialisten. We werken samen aan goed en inclusief onderwijs voor onze leerlingen en werken volgens de principes van Anders Vasthouden. Je komt in een betrokken, samenwerkend en relatief nieuw team. Er wordt gewerkt vanuit een heldere visie op leren, gedrag en organiseren; doelgericht en opbrengstgericht. Het Hofpark bestaat uit 108 leerlingen tussen de 4 en 13 jaar, 9 groepen van elk maximaal 12 leerlingen, 40 medewerkers, 1 talentenlab, 1 kooklokaal en 2 gymzalen. Daarnaast heeft onze school een schakelklas en een plusklas. Op onze school willen we leerlingen het beste uit zichzelf laten halen. We bieden een veilige plek voor leren en ontwikkelen. Plezier, veiligheid, respect en zelfstandigheid staan voorop. Iedere leerling heeft zijn eigen talenten en mogelijkheden. Die geven we graag alle ruimte. We betrekken onze leerlingen bij hun eigen leerproces. We luisteren naar ze en zoeken samen naar creatieve oplossingen. Zo groeit hun zelfvertrouwen en zijn ze écht trots op zichzelf. Ouders zijn ervaringsdeskundigen in de opvoeding en ontwikkeling van hun kind. Daarmee zijn ouders voor ons een belangrijke informatiebron.Je krijgt een dienstverband bij De Onderwijsspecialisten, een stichting van scholen in het speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs en speciaal voortgezet onderwijs. Bij De Onderwijsspecialisten werken ongeveer 1.800 medewerkers op 30 scholen voor ruim 4.500 leerlingen tussen de 4 en 20 jaar die extra ondersteuning nodig hebben. Klik hier voor meer informatie.De werving en selectie voor deze vacature wordt uitgevoerd door BMC. Ben je enthousiast of heb je nog vragen? Laila Karim ([email protected] / tel 06 - 23 82 88 04) of Hilde Weerts ([email protected] / tel 06 - 46 03 40 76), vertelt je graag meer!Het eerste gesprek is met Hilde Weerts (consultant van BMC). De vervolggesprekken zijn met de directeur en collega’s uit het team van Het Hofpark in Apeldoorn.Wacht niet te lang met reageren, wij gaan gedurende de looptijd van de vacature in gesprek met mogelijke geschikte kandidaten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in