+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Coördinerend ambulant begeleider Duivenlaan Apeldoorn Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Philadelphia

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.821 - € 3.938 p/m

Vacature in het kort

Voor een unieke rol als Coördinerend Ambulant Begeleider in een kleinschalig appartementencomplex, waar gespikkeld wonen wordt aangeboden, zijn we op zoek naar een enthousiaste professional. Je ondersteunt mensen met een lichte verstandelijke beperking bij het op zichzelf wonen en helpt hen zich verder te ontwikkelen. Werkend in een omgeving, draag je bij aan community building en de ontwikkeling van individuen. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze cliënten die op zichzelf wonen aan de Duivenlaan te Apeldoorn zoeken wij een enthousiaste Coördinerend ambulant begeleider voor 16 uur per week.

Ondersteun jij graag mensen met een lichte verstandelijke beperking bij het op zichzelf (gaan) wonen? Ondersteun jij graag mensen om zich verder te ontwikkelen op het gebied van regie op eigen leven? Heb je hier ervaring mee? Ben jij organisatorisch sterk ,een kei in het maken en uitvoeren van ondersteuningsplannen? Dan zoeken wij jou.

Jouw werkplek
Aan de Duivenlaan in Apeldoorn staat een kleinschalig appartementencomplex waar gespikkeld wonen aangeboden wordt. Wonend aan de Duivenlaan is een cliënt gewoon een buurtbewoner, verbonden aan de zorginstelling Philadelphia zorg. Wij geloven erin dat het belangrijk is om van betekenis te zijn voor elkaar. Dat maakt dat we ons met elkaar willen inzetten in- en voor de buurt en dat dat past binnen de context 'community building'. Er is een steunpunt die is ingericht om elkaar te ontmoeten. Het steunpunt is een plek waar je mag zijn wie je bent, je talenten kunt ontwikkelen en waar ieders inbreng/bijdrage gewenst is.

De Duivenlaan is een soort doorstroomlocatie. Bewoners aan de Duivenlaan doen ervaring op met zelfstandig wonen. Hoe is het om je eigen appartement te hebben? En wat komt hier allemaal bij kijken? Welk werk wil je voor de toekomst gaan doen? Welke vrienden passen bij jou? Merendeel van de bewoners aan de Duivenlaan ontwikkelen zich richting een opstapwoning waarbij zij gaan wonen in de wijk, met of zonder ambulante zorg. Ook wonen er bewoners aan de Duivenlaan die concluderen dat zij meer ondersteuning nodig hebben om regie te kunnen blijven voeren op hun eigen leven. Gezamenlijk kijken we welke woonvorm dan passend is.

Iedere bewoner is uniek en heeft zijn/haar eigen zorgvraag en talenten. Samen met de bewoner bekijk jij welke ondersteuning er nodig is om deze talenten naar boven te halen. Hiervoor is samenwerking met het netwerk van de bewoner, de wijkcoaches, ketenpartners, en collega’s noodzakelijk.

Jouw uitdaging
Elke werkdag is anders en heeft zijn eigen dynamiek. Jij kent jouw bewoner aan de Duivenlaan als geen ander en weet het verschil te maken door zoveel mogelijk aan te sluiten bij hun vraag.

  • Je maakt zelf de ondersteuningsplannen en (stemt dit af met je collega's), voert deze uit met de zelfstandige bewoner. Hierbij kan sprake zijn van complexe casuïstiek.
  • Je draagt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg en begeleiding.
  • Je biedt ondersteuning op maat. Dat kan zijn in de thuis situatie, op het steunpunt of op de ontmoetingsplek in de wijk en helpt hen zo zelfstandig mogelijk mee te doen in de samenleving.
  • Je betrekt hierbij hun netwerk en werkt samen met begeleiders van DigiContact. Bewoners kunnen dag en nacht via beeldbellen een beroep op kan doen.

Als coördinerend ambulant begeleider zoek je naar manieren om vaardigheden en de zelfredzaamheid van de bewoner in het dagelijks leven te verbeteren. Dit doe je via het aanbod ‘Mijn Netwerk’.

Over jou
De bewoner staat voor jou centraal, je gaat oplossingsgericht te werk en je kan goed omgaan met onverwachte situaties. Je weet vanuit een houding van gelijkwaardigheid aan te sluiten bij de bewoner en zijn of haar omgeving. Je kan goed organiseren, het overzicht bewaren en prioriteiten stellen. Je bent benaderbaar, sterk in communiceren op alle niveaus en staat bekend als een echte verbinder. Je kan schriftelijk goed formuleren en werkt zonder moeite met moderne computerprogramma’s. Je staat stevig in je schoenen en doet wat je belooft. Je gaat proactief te werk, toont lef en denkt in mogelijkheden. Ookbeschik je over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn.
Verder heb jij:

  • Een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn;
  • Ervaring met het ambulant werken met bewoners met een lichte verstandelijke beperking of Psychiatrie, Verslaving, NAH, Autisme en dubbeldiagnose;
  • Affiniteit met zelforganisatie en regelarme zorg;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto.

Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. Wij bieden jou:

  • volop ruimte voor eigen inbreng;
  • allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
  • faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt;
  • de ruimte om samen met je team zelf organiserend te werken; samen te bepalen hóe je het werk binnen het team organiseert;
  • een brutosalaris volgens het CAO Gehandicaptenzorg van min. €2.821,- en max. €3.938,- (FWG 45) gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag;
  • een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we die graag om naar onbepaalde tijd;

Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden.

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk zondag 2 juni 2024. Het vacaturenummer is 4961.
Heb je nog vragen? Bel dan met Saskia van Asten, Coördinerend ambulant begeleider, op telefoonnummer 06 - 29 67 58 38.
De kennismakingsgesprekken worden in overleg met jou ingepland.

We heten je van harte welkom bij Philadelphia om wie je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw kijk op het leven. Want juist alle verschillende perspectieven, achtergronden, geaardheden en inzichten samen maken dat we cliënten optimaal kunnen ondersteunen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in