+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Operator Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

UBN Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
UBN Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,37 - € 16,10 p/u
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als operator speel je een belangrijke rol in het inpakken van producten. Je zorgt dat de machines goed ingesteld zijn en blijven. Ook let je op of alles goed loopt en los je problemen op. Kwaliteit is heel belangrijk. Je werkt in een team en kunt jouw ideeën delen om het werk nog beter te maken. Het werk is in twee ploegen, met werktijden van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. Je krijgt een warme jas omdat je in een koude ruimte werkt. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Nu denk je vast 'wat ga ik dan elke dag doen als operator?'. Als operator speel je een grote rol in het inpakproces. Hier staat kwaliteit voorop. Je draagt zorg voor het instellen en onderhouden van machines, en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Je houdt de hele inpaklijn in de gaten en verhelpt storingen wanneer nodig. Met oog voor detail bewaak je de kwaliteit van het verpakkingsproces. Daarnaast registreer je essentiële gegevens over voedselveiligheid. Bovendien moedigen we je aan om je ideeën te delen voor verdere optimalisatie van onze processen. Doe mee en maak het verschil!

Als operator ga je werken in de 2 ploegen. De werktijden zijn van 06.00 - 15.00 uur en van 15.00 - 23.00/00.00 uur. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en is tussen de € 14,37 en € 16,10 bruto per uur exclusief toeslag. Werk je voor 05.00 uur of na 18.00 uur? Dan krijg je 25% toeslag. Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar. Parttime werken is mogelijk in overleg. Je gaat werken in gekoelde ruimtes dus houd hier rekening mee. Je krijgt hiervoor wel een lekkere warme jas.


Gevraagd

Ben je de perfecte match voor ons?

Als je beschikt over mbo werk- en denkniveau, geen moeite hebt met het tillen van zware producten, eigen vervoer voor onze locatie (zowel auto als fiets), en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal voor veiligheidsrichtlijnen, dan ben je precies wie we zoeken. Voeg daarbij een sterk gevoel van verantwoordelijkheid en het vermogen om het overzicht te behouden, en je bent perfect voor deze rol. Het is een mooie bonus als je een heftruckcertificaat bezit. Deze kan je ook op kosten van UBN behalen.

Arbeidsvoorwaarden
Op zoek naar een spannend nieuw avontuur als operator in Apeldoorn? Dit is je kans om te stralen! Hier krijg je een interessante functie waarin je jouw eigen ideeën en innovaties kunt laten zien. Maar dat is nog niet alles - we willen ook dat je groeit en jezelf ontwikkelt. Ben je klaar voor deze spannende functie? Solliciteer nu als operator en geef je carrière een boost!

Ontdek wat we voor je in petto hebben:

  • Een goed salaris tussen de € 2.500,- en € 2.800,- bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
  • Volop kansen om te groeien en bloeien. Met je uitmuntende prestaties in het vooruitzicht ligt zelfs een overname op tafel!
  • De mogelijkheid om een cursus te volgen op kosten van UBN.
  • Een goede pensioenopbouw.
Bij onze opdrachtgever horen we vaak terug dat het werken bij hen als een warm bad aanvoelt. Hier ben je geen nummer. Je bent een gewaardeerde teamspeler. De sfeer is er ongedwongen en familiair, waardoor je je direct thuis voelt. Het is niet zomaar een bedrijf, het is een plek waar je deel uitmaakt van de familie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in