+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Receptie en kassa medewerker Arcen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roompot Vakanties

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.015 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van afwisseling en werken in een team? Kom dan werken bij onze receptie en kassa in het parkhotel. Je bent het eerste aanspreekpunt voor gasten en werkt in een gezellig team. Je dag is nooit saai met het park, horeca en thermaalbad. Je helpt gasten inchecken, beantwoordt vragen en lost problemen op. Je werkt zelfstandig en krijgt leuke extra's zoals gratis zwemmen en korting op verblijf. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Even voorstellen...

De leukste baan vind je bij de receptie op ons parkhotel. Hier doe jij de hotelreceptie en de kassa voor het thermaalbad. Je komt in een leuk en gezellig klein team van 10 directe collega’s waar je afwisselend veel mee samenwerkt. Het park zelf is groot! Met meerdere horecagelegenheden, animatie en het thermaalbad is er altijd wat te beleven. Wanneer kom jij langs voor jouw sollicitatie?


Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...

Als Hotel Receptiemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Het hotel is iedere dag geopend van ’s ochtends tot ‘s avonds. Daarom werken we in twee shifts. En vandaag is het weer zaterdag. Altijd een drukke dag op het park. Deze week sta jij zaterdag en zondag op de planning. Vandaag begin je om 8.30. Er staan veel check-ins op de planning.

Je verwelkomt hen met een glimlach en zorgt voor een warme en gastvrije ontvangst. Je regelt de check-in in het systeem, geeft gasten hun kaartje mee zodat ze hun kamer in kunnen en geeft informatie over het park en de omgeving. Regelmatig komen gasten met diverse vragen. Als receptionist van het parkhotel weet jij van alle faciliteiten van het park een beetje af. Gelukkig heb je alle informatie bij je en kan jij alle gasten helpen. Daarnaast beantwoordt je telefoontjes en e-mails en weet jij eventuele klachten rustig en goed op te lossen.

In deze rol ben jij niet alleen receptionist. Jij verzorgd namelijk ook de kassawerkzaamheden Om de hoek van jouw van het thermaalbad. Je hebt een heel vrije en zelfstandige rol. Je werkt vanuit het hotelgebouw waar je ook heel veel collega’s hebt in de horeca en het thermaalbad of de bijbehorende shop.

Jouw uren stemmen we in overleg af, waarbij je in het weekend afwisselend op zaterdag en zondag beschikbaar bent. In de andere week ben je doordeweeks beschikbaar, tenzij je voorkeur uitgaat naar alleen weekenddiensten. De shifts zijn van 08.30 tot 17.30 uur en van 14.00 tot 23.15 uur. De shifts van de kassawerkzaamheden bij het thermaalbad zijn van 07.45 tot 15.45 en van 15.15 tot 23.15.


Wat kun je van ons verwachten?
  • Salaris in schaal 4 met uitloop mogelijk naar schaal 5 cao recreatie: min. € 2.296 - max. € 3.015 bruto per maand op basis van 38 uur;
  • Jaarcontract;
  • Reiskostenvergoeding van 0,23 per km (vanaf 5 km enkele reisafstand);
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur p.w.), waarbij je ieder jaar extra dagen opbouwt;
  • 8% vakantietoeslag;
  • Personeelsmaaltijd als je ‘s avonds werkt;
  • Snelle startdatum mogelijk;
  • Gratis zwemmen, bowlen of minigolven en met korting gebruik maken van horeca en andere faciliteiten met jouw digitale personeelspas;
  • 20% korting bij een boeking in een Roompot-park
  • 25% toeslag op zondag;
  • Pensioenopbouw via de Stichting Pensioenfonds Recreatie;
  • Collectieve zorgverzekering en korting op verschillende overige verzekeringen;
  • Toegang tot de Roompot Academy.

Wie ben jij?

Jij bent een gastvrije en representatieve persoonlijkheid met een passie voor service. Je staat sterk in je schoenen en weet hoe je met verschillende situaties om moet gaan. Je hebt een hands-on mentaliteit en houdt ervan om het verschil te maken voor onze gasten. Ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt, maar zeker niet vereist. Vink jij ook het volgende af:

  • Uren in overleg (om de week in het weekend);
  • Goed in talen Nederlands, Engels en Duits (basis).

Wil jij wellicht onze nieuwe collega worden? Druk op de gele knop en solliciteer. Michelle, de hoofd receptie, neemt jouw sollicitatie in behandeling en neemt per telefoon of mail contact op voor het plannen van een kennismakingsgesprek.


Toonaangevend

Jouw bestemming

Middenin Nationaal Park de Maasduinen met bossen, vennen en rivierduinen lijkt de tijd soms stil te staan op ons Vakantiepark Klein Vink. Dit park bezit over het heerlijke Thermaal bad Arcen, waar onze gasten kunnen genieten van de warmte en weldaad van bronwater van 35°C. De kinderen kunnen op dit park hun energie kwijt in de Kids Club, het zwembad en de indoor speeltuin. Doordat er talloze wandel- en fietsroutes in de omgeving liggen is dit de ideale vakantie voor natuurliefhebbers. Op dit park kunnen onze gasten ook genieten van het Limburgs Café, de snackbar, de supermarkt, de restaurants, glow golf en jeu de boules baan.


Contactinformatie

Vragen over deze vacature?

Kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button. Op die manier komen je gegevens meteen bij ons in het systeem en kunnen we je sollicitatie het beste in behandeling nemen.

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact via 0113-820781 of stuur een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


HR Roompot
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in