+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Coördinator Housekeeping Arcen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roompot Vakanties

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.476 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Maak deel uit van ons team als Housekeeping Coördinator en speel een belangrijke rol in het creëren van onvergetelijke vakantieherinneringen. Jouw taak is ervoor te zorgen dat alles in onze accommodaties en faciliteiten perfect is. Je werkt met een toegewijd team en zorgt dat gasten altijd tevreden zijn. Je krijgt een goed salaris, reiskostenvergoeding en een personeelspas voor korting op verblijven en gratis toegang tot faciliteiten zoals het zwembad. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Even voorstellen...

Als Housekeeping Coördinator zorg je ervoor dat onze accommodaties en faciliteiten stralen en voldoen aan onze hoge standaarden. Met jouw scherpe blik en organisatorische vaardigheden zorg je voor een onberispelijke gastervaring. Klaar om een essentiële rol te spelen in het creëren van onvergetelijke vakantieherinneringen?

Solliciteer nu en maak deel uit van ons toegewijde team!


Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...

Als controleur leg jij je ervaren oog op de kwaliteit van onze accommodaties en faciliteiten en zorg je ervoor dat alles tiptop in orde is. Je voert steekproefsgewijs controles uit op de schoonmaak van de accommodaties, het Thermaalbad en het hotel. Daarnaast controleer je aan de hand van inspectierapporten de staat van kamers en accommodaties.

Naast deze controlewerkzaamheden ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen en beheren van de inventaris van de woningen. Je zorgt ervoor dat alle nieuwe medewerkers een kledingpakket ontvangen en houdt de voorraad van deze kleding bij.

Als onderdeel van ons team zorg jij ervoor dat zowel de accommodaties als de afdeling altijd perfect zijn voorbereid op onze gasten. Na een productieve dag vol voldoening keer je huiswaarts, wetende dat je een belangrijk verschil hebt gemaakt voor onze gasten.


Wat kun je van ons verwachten?
  • Salaris van €2476 op basis van 38 uur
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • Reiskostenvergoeding van 0,23 per km (vanaf 5 km enkele reis);
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur p.w.), waarbij je ieder jaar extra dagen opbouwt;
  • 8% vakantietoeslag;
  • Een personeelspas waarmee jij en je familie korting krijgen op een verblijf bij Roompot en waarmee jullie gratis gebruik mogen maken van bijvoorbeeld het zwembad en het minigolf.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onderstaande button, je kunt gemakkelijk je cv en motivatie via deze site uploaden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Wie ben jij?
  • Jij bent op (sowieso) maandag en/of vrijdag beschikbaar
  • Jij bent een regelaar en stuurt bij waar nodig;
  • Jij weet snel en efficiënt te werken onder druk;
  • Jij hebt ervaring in de branche
  • Jij hebt die dosis gastgerichtheid die het verschil maakt

Toonaangevend

Jouw bestemming

Middenin Nationaal Park de Maasduinen met bossen, vennen en rivierduinen lijkt de tijd soms stil te staan op ons Vakantiepark Klein Vink. Dit park bezit over het heerlijke Thermaal bad Arcen, waar onze gasten kunnen genieten van de warmte en weldaad van bronwater van 35°C. De kinderen kunnen op dit park hun energie kwijt in de Kids Club, het zwembad en de indoor speeltuin. Doordat er talloze wandel- en fietsroutes in de omgeving liggen is dit de ideale vakantie voor natuurliefhebbers. Op dit park kunnen onze gasten ook genieten van het Limburgs Café, de snackbar, de supermarkt, de restaurants, glow golf en jeu de boules baan.

Klein Vink is handig gelegen in het Limburgse Arcen, dus zelfs vanuit Venlo, Afferden, Nieuw bergen en omstreken ben je zo op locatie wat werken bij Klein Vink nog makkelijker maakt!


Contactinformatie

Vragen over deze vacature?

Kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button. Op die manier komen je gegevens meteen bij ons in het systeem en kunnen we je sollicitatie het beste in behandeling nemen.

Heb je nog vragen over de vacature? Stuur dan een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


HR Roompot
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in