+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Logistiek Medewerker Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Verdo Werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.300 p/m

Vacatureomschrijving

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een omgeving die nooit stilstaat? Sta je open voor flexibele werktijden en ben je graag actief bezig? Dan is dit jouw kans om je talenten te laten zien als logistiek medewerker.

Dit ben jij

Je bent in staat om fysieke werkzaamheden te verrichten, zoals tillen, sjouwen en lopen. Ook werk je nauwkeurig om fouten te voorkomen. Daarnaast ben je gedetailleerd in je werk, en je let goed op details. Je kunt goed samenwerken en communiceren met collega’s, klanten en leveranciers. Je bent een teamplayer, maar je kunt ook zelfstandig werken. Tenslotte denk je probleemoplossend, en ben je flexibel in je aanpak.   

Jouw taken

Als logistiek medewerker ben jij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces, van ontvangst tot verzending van goederen. Jij zorgt ervoor dat goederen op tijd en in de juiste conditie bij de klant terechtkomen. Als eerste ontvang je de goederen in het magazijn en controleer je de hoeveelheid, kwaliteit en conditie. Daarna sorteer, labelt en stapel je goederen in het magazijn. Dan verzamel je goederen uit het magazijn en verpakt deze volgens de instructies van de klant. Daarna laadt en lost vrachtwagens. Tenslotte kun ook verantwoordelijk zijn voor het bijhouden van de voorraad, het verwerken van retouren en het opstellen van rapportages. 

Voordelen

Je komt te werken in een magazijn. Hier kom je in een team dat bestaat uit een groep jonge en gemotiveerde medewerkers. Naast ontwikkeling op werk en persoonlijk vlak bieden wij je het volgende:  

  • Salaris tussen de €2300,- en €3300,-  
  • Goede arbeidsvoorwaarden  
  • Verlof en pensioen goed geregeld  
  • Zicht op een vast contract  
  • Mogelijkheid om certificaten te behalen, zoals ETP, heftruck, reachtruck of zijlader. 

Word jij onze nieuwe medewerker?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Stuur dan je CV! 



Bedrijfsomschrijving

Ruim 15 jaar geleden werd Verdo opgestart door twee jonge studenten. Het doel? De beste matches maken door de juiste personen en bedrijven aan elkaar te verbinden. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zeker niet stil gestaan en zijn we uitgegroeid tot dé personeelspartner in de regio. Op dit moment bestaat ons team uit 10 jonge en gemotiveerde leden die snappen dat je werk wilt uitvoeren waar je plezier in hebt. Hierdoor helpen we je graag met persoonlijke aandacht, en weten we met onze kennis van het vakgebied precies waar je het beste op je plek zit! Wanneer kom jij je contract tekenen? Sluit je aan bij onze Verdo familie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in