+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Senior Category Manager Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Coöperatie VGZ

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.729 - € 6.754 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wil jij op maatschappelijk niveau het verschil maken? Als Category Manager ben jij verantwoordelijk voor de lopende contracten en de kosten. Met jouw hulp kunnen we het geld dat voor de zorg is bedoeld, ook écht in de zorg inzetten. Jij adviseert collega's, onderhoudt goede relaties met leveranciers en bent de expert op het gebied van inkoop en uitbesteden. Wil je meer weten over de functie? Lees dan snel verder.


Hoe ook jij het verschil maakt

De functie van Category Manager valt onder de afdeling Concern Inkoop. Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle inkoop binnen de organisatie, behalve zorginkoop. De categorieën waarmee we ons bezig houden binnen de afdeling zijn:

  1. Marketing en communicatie
  2. HRM dienstverlening (inhuur externen en uitzendkrachten, etc.)
  3. Financiële (advies)diensten
  4. Facilitaire diensten en huisvesting

Heb jij als ervaren Category Manager kennis en of affiniteit met één van deze categorieën, zien wij dat als een pré en nodigen we je nadrukkelijk uit om te solliciteren.

Binnen VGZ ben jij dé expert op het gebied van inkoop- en contractmanagement. Voor iedereen die betrokken is, ben jij de adviseur en verantwoordelijk voor bestaande en nieuwe leveranciers. Denk hierbij aan het monitoren en binnenhalen van waardevolle ontwikkelingen in de markt. Maar ook het volledig outsourcen van werkzaamheden, het naleven van wetgeving en het automatiseren van processen.

Door jouw kennis en ervaring heb jij een duidelijke visie op het inkoopvak. Hiervoor maak je plannen en strategieën. Je bent goed op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen en kansen in de markt. Dat het inkopen en managen van leveranciersrelaties een vak is, hoeft niemand jou uit te leggen. Sterker nog, jij legt juist graag anderen uit hoe we te werk gaan. Jij haalt graag kennis op en deelt dit. Ook help je anderen om doelen te behalen. Je denkt in mogelijkheden en ziet strategische samenwerkingen. Betrokkenen inspireer jij en overtuig jij van nieuwe kansen.


In control 

Als zorgverzekeraar staat VGZ onder toezicht van diverse toezichthouders zoals de AFM en De Nederlandse Bank (DNB). Daarom moeten wij altijd kunnen aantonen dat de geleverde diensten en afspraken voldoen aan wet- en regelgeving. In deze rol monitor je ook de prestaties van de leveranciers. Je weet welke afspraken gemaakt zijn en of deze worden nagekomen. Door jouw proactieve instelling, weet jij risico’s te signaleren en hier een passende oplossing voor te vinden. Hierdoor behouden we een professionele samenwerkingsrelatie met de leveranciers en zijn we aantoonbaar in control.

Uiteraard doe jij dit alles niet alleen. Jij werkt nauw samen met de andere Category Managers en geeft functioneel sturing aan de Inkopers binnen het team. Zelf ontvang jij leiding van de Teammanager Concern Inkoop.


Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat kunnen wij hierin voor jou betekenen?

Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen en jouw persoonlijke groei. Samen kijken we wat er bij jou speelt en hoe we jou kunnen helpen. Op deze manier krijg jij ruimte om met jouw talent te werken aan projecten, binnen een omgeving waar expertise en innovatieve ideeën centraal staan.

Dit is wat wij je bieden

  • Een inspirerende werkomgeving binnen een enthousiast en fanatiek team
  • Veel vrijheid om de functie binnen jouw verantwoordelijkheden naar eigen inzicht in te vullen
  • Flexibele werktijden
  • De mogelijkheid om parttime te werken tussen 32 en 38 uur per week
  • Diversiteit in de contacten met afdelingen binnen VGZ en met dienstverleners
  • Een compact team gericht op het leveren van toegevoegde waarde aan de business doelstellingen
  • Een volledige arbo-proof thuiswerkplek gefaciliteerd door VGZ, incl. een bureau, stoel, scherm, etc.
  • De mogelijkheid om thuis te werken
  • Werk je thuis, dan ontvang je (op declaratiebasis) een netto working@home-toeslag.
  • Je ontvangt maandelijks een netto vergoeding van 40 euro voor internet thuis
  • Een salaris tussen € 4.729 en € 6.754 bruto per maand op basis van 38 uur (salarisschaal I van de VGZ CAO) 
  • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling en verbreding van je inzetbaarheid
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar
  • 208 vakantie uren per jaar
  • Vakantiegeld (8%) en dertiende maand (8,33%)
  • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen
  • Zorgverzekering via de VGZ-personeelscollectiviteit
  • Naast aantrekkelijke kortingen op verzekeringen, ontvang je een werkgeversbijdrage van €60,- bruto per maand
  • Je komt te werken in het gezondste kantoor van Nederland

Vanaf je eerste werkdag als Inkoper bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een organisatie die werkt aan zinnige zorg. Dat is betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten. Zo wordt de zorg elke dag beter en blijft deze ook in de toekomst toegankelijk en betaalbaar. Ook vanuit team concern inkoop dragen we hier (indirect) aan bij, door te zorgen voor de juiste leveranciersrelaties en de prestaties daarvan.


Dit breng jij mee

Jij bent een doorzetter, geduldig en weet dat het soms nodig is om politiek correct jouw stakeholders te benaderen. Je bent proactief en vindt het prettig om je eigen werk in te delen. Complexiteit is voor jou een uitdaging en je helpt graag anderen om in mogelijkheden te denken.

Jij begrijpt dit vak. Je hebt namelijk 3 tot 5 jaar relevante werkervaring opgedaan in het inkopen van diensten. Daarnaast houd jij ervan om je administratie goed op orde te hebben. Je werkt nauwkeurig en betrekt anderen in de gemaakte afspraken. Ook denk jij ver vooruit en beheers jij de risico’s. Jij bent een gesprekspartner op alle niveaus en begrijpt dat er vaak meerdere belangen spelen.

Daarnaast neem jij het volgende mee:

  • Een afgeronde (hbo of wo) opleiding in bijvoorbeeld economie, bedrijfskunde of business administration
  • Een inkoop gerichte opleiding bijv. NEVI, CIPS of inkoopacademie
  • Ervaring in het werken met stakeholderanalyse(s)
  • Ervaring met Compliance, wet- en regelgeving vanuit een financiële instelling is een pré
  • Ervaring met de CATS methodiek is een pré
Coöperatie VGZ. Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen.

Als Coöperatief VGZ werken we samen aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Onze bedrijfswaarden Menselijk, Vindingrijk, Gedreven en Betrouwbaar helpen ons dit waar te maken.

Wij willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt. Als coöperatie weerspiegelen we dat. Je voelt het als collega en je merkt het als je met ons samenwerkt. We hebben iets over voor een ander. Bij Coöperatie VGZ mag je zijn wie je bent en verwelkomen we alles wat jij met je meebrengt. Juist die verschillende perspectieven maken ons sterk.

Wij zijn een coöperatie waar je je als mens thuis voelt en waar leden zich bij betrokken voelen. Wij zijn een organisatie waar je trots op bent en waar je graag aan bijdraagt. Samen geven we vorm aan de toekomst. Wij zijn Coöperatie VGZ. Met elkaar. Voor elkaar. 

Wil je meer weten over onze bedrijfswaarden? Neem dan een kijkje op onze website.


Klaar om het verschil te maken?

We kijken ernaar uit kennis met je te maken en zijn benieuwd naar jouw visie als Category Manager. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Sara Al Asady, Recruiter bij VGZ. 

Als Coöperatie VGZ hebben we een belangrijke maatschappelijke opdracht. We zijn ons er sterk van bewust dat we die opdracht alleen kunnen uitvoeren als onze leden en partners vertrouwen in ons hebben. Vertrouwen dat wij elke dag opnieuw moeten verdienen, door integer en zorgvuldig te handelen. Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ. Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen.

Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ’er een belangrijk onderdeel van het werk.



Aanbod

Sollicitatieprocedure

Bij VGZ vinden wij het belangrijk dat iedereen dezelfde kansen heeft om zichzelf te ontwikkelen én tegelijkertijd bij te dragen aan de maatschappij. Daarom maken wij veel ruimte voor diversiteit; in onze werkwijze, bedrijfscultuur en manier van denken.

Een diverse werkcultuur is heel krachtig, maar ontstaat niet vanzelf. Het begint bij een voor iedereen toegankelijk recruitmentproces.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in