+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Betontimmerlieden Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

My Job Uitzendorganisatie

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacatureomschrijving

Ben jij de betontimmerman die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij direct op zoek naar jou. In deze functie zijn we op zoek naar een betontimmerman die ervaring heeft met betonconstructies en het maken van houten en prefab bekistingen.

Als betontimmerman werk je nauwkeurig en veilig. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en goed ruimtelijk inzicht. Alhoewel je zelfstandig moet kunnen werken is het prettig wanneer je ook graag in teamverband kunt werken. Je hebt een professionele houding en je bent je bewust dat je een uitstekende kwaliteit moet leveren. Je gaat bekistingen maken en plaatsen. Je verwerkt beton en voert betonwerk uit. Je weet precies wat je moet doen als je gevraagd wordt te ontkisten en te demonteren.

Een betontimmerman is werkzaam in de bedrijfstak bouw en infra. Er wordt gewerkt op een bouwlocatie. De werken of projecten zijn meestal van een behoorlijke omvang. Vaak werk je in kleine ploegen, waarbij iedere ploeg verantwoordelijk is voor hun eigen werk. De locaties van onze opdrachtgevers zijn veelal in het noorden van het land.



Gevraagd

aantoonbare werkervaring als betontimmerman klant-, en servicegericht oplossingsgericht VCA certificaat rijbewijs B en eigen vervoer


Aanbod

Fulltime dienstverband Marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring, cao hellende daken Veelzijdige en uitdagende werkzaamheden Er is geen gebrek aan gezelligheid! Je komt in een hecht en gezellig team terecht Verantwoordelijkheid en veel ruimte voor eigen inbreng!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in