+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
Laad meer vacatures

Monteur installatietechniek Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • Winstdeling

Vacatureomschrijving

Produceren -> monteren!

Wil jij vanaf het eerste idee tot aan de oplevering betrokken zijn bij een verduurzaming van grote warmtecentrales? Ben je nu monteur, maar zoek je meer afwisseling in je werk? Of heb je nog geen ervaring en wil je die graag opdoen?

Als monteur duurzame warmte heb je bij dit bedrijf een afwisselende baan met genoeg uitdaging. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het installeren en opleveren van duurzame installaties met warmtepompen in bestaande kantoren en woongebouwen. Dit doe je samen met een leuk team van collega’s, waarbij er geen scheiding is tussen 'binnen' en 'buiten' Je werkt mee om de CO2-reductie via duurzame installatietechniek waar te maken. Jij bent betrokken bij de engineering en werkvoorbereiding zodat de montage zo soepel mogelijk verloopt.
Er wordt, naast de huidige locatie in Arnhem, druk gewerkt aan een nieuwe, extra locatie in Veenendaal. Deze is naar verwachting medio 2023 klaar voor gebruik. Vanaf dan ben je bij zowel de productie, als het monteren betrokken. In de werkplaats ga je aan de slag met het produceren van de warmte SKIDS en andere prefab onderdelen. Vervolgens ga je op pad naar de klus om alles te monteren en installeren. Op locatie ben je het aanspreekpunt voor de werkzaamheden en samen met je collega's zorg je voor een mooi eindresultaat.

Wil je graag meer informatie over de vacature of over het bedrijf? Neem dan contact op met Gerolf Kok (06-23593145

/ via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), hij vertelt je graag meer!


Wat kun je verwachten?

In jouw rol krijg je uitgebreid de kans om nieuwe technische innovaties toe te passen voor verschillende gebouwtypes. Samen met het team ontwikkel je continu nieuwe processen om heel efficiënt een bestaande installatie om te bouwen naar een duurzame installatie. Doordat we flink aan het groeien zijn, biedt deze functie je veel perspectief in de toekomst.

  • Een gezellig team, wat voor elkaar klaar staat;
  • Afwisselend werk;
  • Goed materieel en
  • Eigen bus
  • Genoeg ruimte voor cursussen/opleidingen;
  • Een goed salaris (€ 3.000 - € 4.500)
  • Bonus-/winstdelingsregeling
Wie zoeken we?

Ben jij nu monteur, maar zoek je een nieuwe uitdaging? Of heb je nog geen ervaring, maar wil je die wel graag opdoen? Van harte welkom!

Voor deze functie zijn we niet op zoek naar een concreet profiel. Het belangrijkste vinden we dat je klantgericht werkt en zowel goed zelfstandig, als met je collega's kunt werken. Je woont bij voorkeur in de regio Veenendaal-Ede-Arnhem en bent flexibel in de projectlocaties.


Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een innovatief en groeiend bedrijf in Arnhem waar wordt gewerkt aan het fossielvrij maken van bestaande gebouwen in heel Nederland. Hierbij ligt de focus op collectieve, gasgestookte verwarmingsinstallaties van woongebouwen, zorginstellingen en commercieel vastgoed. De opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, VvE’s, zorginstellingen en vastgoedbeleggers, begeleiden zij in het kiezen én uitvoeren van de juiste maatregelen. Dit bedrijf werkt daarom ‘van boardroom tot boilerroom‘.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in