+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.

Opticien, leerling opticien of iemand met technische ervaring of interesse M/V Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Holsboer Optometrie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Binnen ons bedrijf zullen jouw werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de binnenkomende brilorders, glazen en onderdelen voor brillen, telescopen en vergrotende hulpmiddelen, om uiteiendelijk een totaal product te kunnen afleveren door een van onze specialisten in ons bedrijf te Arnhem, of ziekenhuizen door het gehele land. Je werkt samen met collega's en zult in de komende maanden alle facetten van dit speciale onderdeel van de optiek geschoold worden. Naast het kunnen beantwoorden van de telefoon en met cliënten om kunnen gaan in de winkel, vinden wij het prettig als je ervaring hebt met computer gebruik, het verwerken van orders bij invoeren. De werkzaamheden starten dagelijks 09.00 uur en eindigen om 17.30 uur. Daarnaast werk je op de zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Tussen 16.00 uur en 17.00 uur of zoveel eerder ruimen wij op. Wij hebben geen koopavond of zondag werk.

Jouw werkzaamheden: orders glazen controleren, controle sterkte glazen, aftekenen, slijpen op slijpautomaat, monteren van glazen, telescopen, vergrotende hulpmiddelen. Boren met kolomboor, werken met draaibank, frasen, lijmen, justeren, uitrichten van brillen. Solderingen uitvoeren, speciale kappenbrillen maken naast nog tal van andere technische aspecten van ons optiek vak. Orders verwerken in computer en bestellingen uitvoeren van nieuwe opdrachten. Telefonisch contact met leveranciers en aanpalende bedrijven die onderdelen en producten leveren die het uiteindelijke hulpmiddel tot een geheel maken, en te kunnen afleveren aan de client.

Gevraagd

Wij zoeken een man of vrouw die interesse heeft om met techniek bezig te zijn en tot op detail kan werken. Daarnaast vragen wij dat je de Nederlands taal in spraak goed kunt uiten en communicatief bent aan de telefoon. Heb je interesse, maar geen opleiding in deze richting, ook dan kun je solliciteren. Wij willen iemand graag iets leren en bieden ook deze ruimte binnen ons bedrijf. Ook het volgen van een opleiding in deeltijd behoren tot de mogelijkheden. Ben je 50+ en goed gemotiveerd schroom niet, ook dan staat bij ons de deur open voor jou.
Ben je gemotiveerd dan is alles te leren.

Aanbod

Ons bedrijf is gevestigd op het Stationsplein 12, 6811 KG Arnhem, recht tegenover het nieuwe Arnhem Centraal Station. Ideaal met openbaar vervoer, trein of bus.
Op 5 minuten lopen van Arnhem Centrum en 10 minuten van Park Sonsbeek.
Ons bedrijf Holsboer Optometrie en Elvea Low Vision heeft in totaal 13 medewerkers,

In een mondeling gesprek op locatie kunnen wij samen de salariëring en financiële zaken doornemen, die passend zijn bij jouw functie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in